Τιβί

Το ‘Love Island’ δεν παίρνει το happy ending που του άξιζε και κόβεται λόγω τηλεθέασης!

Ναι αλλά τώρα τι θα κάνουμε με τα βράδια μας;

Neopolis Team

13 Οκτωβρίου, 2022

Μια εκπομπή για τον έρωτα περιμέναμε να έχει πιο αίσιο τέλος από αυτό που της επιφύλασσε το ίδιο της το κανάλι. *sad emoji*

Το νέο ριάλιτι που ήρθε να συμπληρώσει το κενό του Bachelor και να δώσει την ευκαιρία σε παίχτες να βρουν την αγάπη με φόντο ένα νησί, ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους και τώρα αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε με τα βράδια μας.

Για το άδοξο αυτό τέλος ενημερωθήκαμε από την εκπομπή ‘Happy Day’ του Alpha, όπου αποκαλύφτηκε ότι ο ΣΚΑΪ δεν πήρε από το ριάλιτι τα νούμερα που ήθελε (δεδομένου ότι σαν παραγωγή τού κόστισε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ) και άρα η απόφαση να «κλείσει το μαγαζάκι» ήταν μονόδρομος. Κρίμα θα πούμε εμείς, γιατί συνέβαιναν πραγματάκια. 

https://youtu.be/uMYUFW34REs

Βέβαια, με την οικειοθελή αποχώρηση του Γιώργου Κόρκα, η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν ούτως ή άλλως αυτή. Βλέπετε, προλάβαμε να επενδύσουμε στη σχέση Γιώργος-Ιωάννα και ήταν ο βασικότερος λόγος που ο μέσος τηλεθεατής παρακολουθούσε το ριάλιτι…

Από ‘Love Island’ λοιπόν, πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε Heartbreak Island, με το τελευταίο χτύπημα να δίνεται στις 22 Οκτωβρίου, όποτε και θα γυριστεί ο τελικός, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί μέσα Νοεμβρίου.

Καλή συνέχεια να ευχηθούμε στους παίκτες του – όλο και κάποιο νέο ριάλιτι θα κάνει την εμφάνισή του στην τηλεόραση, σίγουρα θα ξαναέχουν την ευκαιρία να βγουν στην κάμερα.

FUN ZONE

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Μια σημαντική λεπτομέρεια δυσκολεύει πολύ τον ερχομό 2ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET