BINGE WATCHING

Το καινούριο trailer των Charmed είναι ένας καλός λόγος να ανυπομονείς για το φθινόπωρο!

Αν υπήρξες φαν των παλιών «Μαγισσών», τότε αυτά τα νέα θα σε φτιάξουν!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

21 Αυγούστου, 2018

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ή που έχουν ξεμείνει από ιδέες ή που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά “Charmed” (που κακά τα ψέματα έκανε) γι’ αυτό και αποφάσισαν να την ξαναβγάλουν στον αέρα. Όπως και να ‘χει, το γεγονός είναι ένα, οι τρεις αδερφές επιστρέφουν ξανά στο πατρικό τους στο Σαν Φρανσίσκο μετά το θάνατο της γιαγιάς τους και μαθαίνουν από την αρχή πως προέρχονται από μια οικογένεια μαγισσών, με τις ίδιες να είναι οι τελευταίες εναπομείνασες της οικογενείας με μαγικές ιδιότητες.

Η πλοκή δηλαδή παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη, με τις μοναδικές αλλαγές να γίνονται στο casting (οκ, και λίγο στις υπερφυσικές τους δυνάμεις, θα δεις στη συνέχεια).

Βλέπεις, παρά τις έντονες αντιδράσεις του κοινού, το οποίο ήλπιζε να ξαναδεί τις παλιές «Μάγισσες» στην οθόνη, η παραγωγή την είχε πάρει την απόφασή της, προτιμώντας να αντικαταστήσει τις παλιές με νέο, πιο φρέσκο αίμα.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, κυκλοφόρησαν δύο νέα trailers της σειράς όπου βλέπουμε τις αδερφές να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους, οι οποίες ωστόσο εμφανίζουν κάποιες μικροαλλαγές.

https://www.youtube.com/watch?v=AG91qgM-tBI

Για παράδειγμα, η μεγαλύτερη αδερφή, η Macy, αντί για Prue όπως ονομαζόταν στην πρώτη σειρά, την οποία γνωρίζαμε για τη δύναμη της τηλεκίνησης που διέθετε, αυτή τη φορά φαίνεται να ελέγχει τη δύναμή της με τα μάτια.

Ωστόσο η υπόλοιπη ιστορία γύρω από το πρόσωπό της παραμένει ίδια. Είναι μια λαμπρή επιστήμονας, που ασχολείται με τη γενετική και αρχικά αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο να αποδεχτεί τη φύση της ως μάγισσα.

Από την άλλη, η δεύτερη αδερφή, η οποία πλέον θα έχει το όνομα Mel, συνεχίζει να παγώνει τον χρόνο γύρω της, κανόντάς το απλώς με λίγο διαφορετικό τρόπο, έχοντας δηλαδή το χέρι της προτεταγμένο μπροστά.

Όσον αφορά την προσωπικότητά της, πρόκειται για έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα αυτήν τη φορά, που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ακτιβίστρια, καθώς και ομοφυλόφιλη.

Τέλος, η μικρότερη αδερφή, η Maggie, πλέον δεν μπορεί να «διαβάσει» το μέλλον, αλλά τις σκέψεις των ανθρώπων γύρω της. Σε αντίθεση με την Phoebe, τον χαρακτήρα της πρώτης σειράς, η οποία ήταν ενθουσιασμένη με τον κόσμο του υπερφυσικού, η Maggie είναι μια ανασφαλής φοιτήτρια, που αισθάνεται άβολα με το πεπρωμένο της, το οποίο δεν της επιτρέπει να ενταχθεί σε κάποια αδελφότητα του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του CW, η πρεμιέρα της 1ης σεζόν Charmed θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου.

Αν ήσουν κι εσύ φαν της σειράς και περνούσες τα μεσημέρια σου παρακολουθώντας Star, τότε φαντάζομαι σε έφτιαξαν αυτά τα νέα.

Ή και όχι… Με τα reboot δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ! 

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET