Οι «Μάγισσες» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και μία εκ των αδερφών θα είναι… λεσβία!


Τελευταία υπάρχει έντονα η τάση που θέλει παλιές αμερικάνικες σειρές να γίνονται reboot. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μπορεί να σημειωθεί η ίδια επιτυχία ξανά, καθώς η σύγχρονη εκδοχή μπορεί να είναι πραγματικά αποτυχημένη.

Και κάτι τέτοιο μυριζόμαστε ότι θα γίνει και με τη σειρά «Charmed», η οποία εδώ και λίγες μέρες γνωρίζουμε ότι θα αποκτήσει reboot με τα πρώτα spoilers να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Η πλοκή ναι μεν φαίνεται να είναι η ίδια, δηλαδή τρεις αδερφές-μάγισσες με υπερδυνάμεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

Η πρώτη αλλαγή και εντελώς αδιάφορη εδώ που τα λέμε, είναι ότι τα αρχικά ονόματα των αδερφών θα ξεκινούν από το γράμμα «Μ» και όχι από το «Ρ» όπως στην original σειρά.

Επιπλέον οι αδερφές θα είναι φοιτήτριες αυτή τη φορά, ενώ η μία θα είναι… λεσβία. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Mel η οποία απ’το ξεκίνημα της σειράς θα έχει ερωτική σχέση με μία ντετέκτιβ.

Πολλοί πάντως έχουν σπεύσει να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους, καθώς πιστεύουν ότι η σειρά δεν χρειάζεται reboot. Μάλιστα η Holly Marie, μία εκ των πρωταγωνιστριών η οποία μάλιστα συμμετείχε και στη συγγραφή, έγραψε στο Twitter τους λόγους που την βρίσκουν ενάντια σε αυτή την απόφαση.

Το ότι η μία εκ των αδερφών θα είναι ομόφυλη δεν είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά δεν συμφωνεί με το κανάλι CW που πήρε τον τίτλο της σειράς και δημιουργεί κάτι καινούριο χωρίς την συμβολή των σεναριογράφων που την δημιούργησαν. Παράλληλα, το reboot προωθείται ως φεμινιστικό και πρωτοποριακό, χαρακτηριστικά που ανήκαν στo original Charmed. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET