ΟΛΟ ΠΕΪΖ

To 3Bit μοίρασε «σκαλώματα» στο φετινό GameAthlon Winter 2020!

Περισσότεροι από 25 χιλιάδες fans τoυ gaming βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο GameAthlon, απόλαυσαν το παιχνίδι τους και… έφαγαν «σκάλωμα» με το αγαπημένο 3Bit choco bar!

Neopolis Team

27 Ιανουαρίου, 2020

Περισσότεροι από 25 χιλιάδες fans τoυ gaming και όχι μόνο, βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο GameAthlon, απόλαυσαν το παιχνίδι τους και… έφαγαν «σκάλωμα» με το αγαπημένο 3Bit choco bar!

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, το γήπεδο Tae Kwon Do άνοιξε τις πόρτες του, για να φιλοξενήσει την πληρέστερη έκθεση gaming και τεχνολογίας στην Ελλάδα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια επική διήμερη εμπειρία.

Gaming τουρνουά, διαγωνισμοί, μουσική, παράλληλες δράσεις, live performances και εκθέσεις, πλαισίωσαν αυτό το φαντασμαγορικό διήμερο! Το 3Bit ήταν σε αυτό το μοναδικό event και προσέφερε στους επισκέπτες, influencers, streamers και gamers, άφθονη ποσότητα από το αγαπημένο τους choco bar, σε δύο νέες γεύσεις: Φράουλα και Choc n’ Caramel. Ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί!

Το αγαπημένο 3Bit choco bar βράβευσε τους 3 πρώτους νικητές των τουρνουά FIFA 2020, PES 2020 και Tekken 7, αλλά και τον μεγάλο νικητή του cosplay διαγωνισμού, που πλέον έγινε θεσμός, προσφέροντάς τους ως έπαθλο μοναδικά wireless ακουστικά.

Στα highlights του φετινού GameAthlon είναι, χωρίς αμφιβολία, η συμμετοχή superstars της ελληνικής trap μουσικής σκηνής, όπως ο SNIK και ο FY.

Πιστοί στον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του event και στο αγαπημένο τους 3Bit choco bar, ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους το κοινό που επισκέφθηκε το event και έπαιξαν μαζί video games.

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET