Μουσική

Το ‘1989 (Taylor’s Version)’ είναι εδώ και ο Harry Styles μάλλον απέκτησε νέα «αφιέρωση»!

Ένα από τα πιο iconic άλμπουμ επανακυκλοφόρησε με 5 νέα κομμάτια!

Neopolis Team

27 Οκτωβρίου, 2023

Tell Scooter that the b*tch is back!

Το ‘1989’ επανακυκλοφόρησε σε Taylor’s Version ακριβώς 9 χρόνια μετά το πρώτο release. Ήταν 27 Οκτωβρίου του 2014 όταν έβγαινε μία από τις πιο δημοφιλείς δουλειές της Tay Tay και ακριβώς την ίδια ημερομηνία, 9 χρόνια αργότερα, ξανακυκλοφορεί, λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά.

Για να το πάρουμε από την αρχή, το 2019 η Taylor πήρε μια θαρραλέα απόφαση, αφού τα έσπασε με τη δισκογραφική της Big Machine και είδε τον Scooter Braun να γίνεται ο ιδιοκτήτης των 6 πρώτων άλμπουμ της. Δεν άντεχε να απολαμβάνει άλλος τα κέρδη της δικής της δουλειάς (και δη ο Scooter θα πούμε εμείς!), οπότε ξεκίνησε ένα ταξίδι re-recording και επανακυκλοφορίας, στο οποίο είχε όλους τους φανς δίπλα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Το ‘1989 (Taylor’s Version)’ έχει όλα τα παλιά κομμάτια συν 5 νέες προσθήκες!

Τα νέα releases περιλαμβάνουν δωράκια από την Taylor Swift και αυτή τη φορά φέρουν τους τίτλους ‘Slut’, ‘Say Don’t Go’, ‘Now That We Don’t Talk’, ‘Suburban Legends’ και ‘Is It Over Now?’. Το τελευταίο μας ενδιαφέρει λιγάκι παραπάνω (κάντε το πολύ), καθώς φαίνεται πως μιλάει για τον Harry. Τέτοια δώστε μας!

Κάτι για ‘blue dress on a boat’ ακούμε και το μυαλό πάει κατευθείαν στο φόρεμα που φορούσε στο yacht όταν την παράτησε ο Harry Styles. Και μιας που μιλήσαμε για αυτόν, επιτέλους μπορούμε να ξανακούσουμε στο Spotify το legendary ‘Style’ χωρίς ενοχές.

Με ένα χειρόγραφο σημείωμα λοιπόν, η τραγουδίστρια μας παρουσιάζει το ολοκληρωμένο Taylor’s Version, το οποίο «μας περίμενε», όπως αναφέρει στο κλείσιμο.

Τώρα μένει να επανακυκλοφορήσει το Taylor Swift (2006) και το Reputation (2017), το οποίο μάλλον θα μείνει για το τέλος, για να κλείσει θεαματικά το era των re-recordings.

Μην ξεχνάμε ότι την ίδια ώρα, από το 2019 μέχρι σήμερα δηλαδή, η Taylor βγάζει και νέες δουλειές με τη δισκογραφική της Republic Records, όπως το Lover (2019) Folklore (2020), Everemore (2020), Midnights (2022). Δε νομίζω ότι βγαίνει ποτέ από το στούντιο!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET