ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εκείνο το ένα πράγμα που ξενερώνει φουλ τις γυναίκες στο δωμάτιο ενός άντρα!

Είπαμε ρε αγόρια, να είστε κάφροι, αλλά όχι κι έτσι...

Θεώνη Σταματοπούλου

9 Δεκεμβρίου, 2018

Αγόρια μου, ξέρετε ότι γενικά σας υποστηρίζω (#νοτκι έχω αφιερώσει κατά καιρούς εργατοώρες ολόκληρες για να σας δώσω συμβουλές είτε πώς να συμπεριφερθείτε σε μία κοπέλα είτε πώς να κάνετε πράγματα που θα την ευχαριστήσουν.

Αρκεί να θυμηθείς χαρακτηριστικά ότι σε έχω δασκαλέψει τι μηνύματα να της στείλεις για να της φτιάξεις τη μέρα ή πώς θα την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή.

Ήρθε η σειρά σου λοιπόν, να ανταποδώσεις τις χάρες και να κάτσεις να βάλεις με το μυαλό σου, τι αρέσει και τι δεν αρέσει σε μία κοπέλα.

Θα μιλήσω κάπως γενικά, γιατί αλλιώς άκρη δε θα βγάλουμε. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι δυναμικοί άντρες, αυτοί που τιμούν τα παντελόνια τους, τις διεκδικούν, τις σέβονται, τις αγαπάνε, δεν τις κάνουν να ζηλεύουν και φυσικά τις επιβεβαιώνουν. Αυτά είναι τα καλά χαρακτηριστικά.

Τα κακά όμως, είναι εξίσου αρκετά.

Οι γυναίκες δε συγκινούνται με έναν άντρα που δεν προσέχει τον εαυτό του, είναι αγενής, εγωιστής, τσιγκούνης και πάνω από όλα είναι… πώς να το πω… κάπως βρωμιάρης. Ναι αγόρια! Εκείνο το πράγμα που μπορεί να ξενερώσει περισσότερο από κάθε άλλο μία γυναίκα, είναι ένας άντρας βρωμιάρης με ακατάστατο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη από το Storage World, το 51% των γυναικών, κάτι παραπάνω από τις μισές δηλαδή, ξενερώνουν απίστευτα με έναν άντρα που ζει σ’ έναν ακατάστατο χώρο.

Κι όταν λέω ακαταστασία εννοώ στοίβες από άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη, πεταμένα εσώρουχα και ρούχα στο πάτωμα, άδεια κουτιά από πίτσες στην κουζίνα, παρατημένα μπουκάλια από δω κι από κει, ένα μπάνιο που μποχάει και φυσικά ένα υπνοδωμάτιο που τα σεντόνια έχουν να αλλαχτούν κάτι αιώνες.

Χριστέ μου, σιχαμάρα με έπιασε.

Αυτό πουλάκι μου δεν είναι σπίτι αλλά κοτέτσι . Πώς περιμένεις με ένα αχούρι σαν κι αυτό, η άλλη να έχει διάθεση για σεξ; Γιατί για ακόμη μία φορά, όλα στο σεξ καταλήγουν. Η έρευνα έδειξε λοιπόν, ότι αν βάλεις μία κοπέλα στο χώρο σου, ο οποίος είναι τέρμα ακατάστατος, είτε θα δυσκολευτείς πολύ να την ρίξεις, είτε θα σηκωθεί να φύγει με ελαφρά πηδηματάκια.

Λογικό δεν είναι ρε συ; Τι περιμένεις δηλαδή; Να πέσει κατευθείαν στις βρώμικες από μασχαλίλα αγκάλες σου;

Σόρρυ για την περιγραφή, αλλά αμάν πια. Μην είσαι κάφρος κι εσύ. Ο χώρος που μένει κανείς, μαρτυρά πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Όταν ένα σπίτι έχει τάξη και καθαριότητα, αμέσως καταλαβαίνεις ότι και το άτομο που ζει εκεί, είναι συγκροτημένο κι οργανωμένο.

Αντιθέτως, ένα σπίτι γεμάτο μπίχλα, υποδηλώνει ότι κι ο ιδιοκτήτης του, έχει αντίστοιχα μυαλά. Δεν οργανώνεται εύκολα και είναι ό,τι να ‘ναι. Ε αυτό, δεν κάνει και πολύ καλή εντύπωση στις κοπέλες. Το μήνυμα επίσης που μπορεί να περάσει σε μία γυναίκα ένα ακατάστατο σπίτι, είναι ότι σε περίπτωση που μπλέξει μαζί σου θα πρέπει να καθαρίζει το αχούρι σου ή να μάθει να ζει μέσα στη βρώμα. Guess what boy, σιγά μην κάτσει να κάνει τη νοικοκυρά για πάρτη σου.

Το ηθικό δίδαγμα είναι, καθαρίζετε τα σπίτια σας, ειδάλλως αγόρια ξεχάστε τα κομενάκια!

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET