fbpx

Τι θα γίνει ρε James αγόρι μου, θα μας σπας για πολύ τα νεύρα ακόμα;


Είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχει τέτοιος «αξιαγάπητος» παίκτης στο Survivor και να μην του αφιερωθούν δύο λόγια ή μάλλον ένα ολόκληρο άρθρο; Έτσι προς τιμήν της κοκκινότριχης κεφαλής του ρε παιδί μου (όπως και να το κάνεις, το ginger είναι ένα σπάνιο χρώμα).

Ο λόγος για τον James Καφετζή φυσικά, κυρίες και κύριοι. Ξέρω ότι με το «αξιαγάπητος παίκτης του Survivor», πέρασαν πολλοί (της μπλε κυρίως ομάδας) από το μυαλό σου, όμως για τώρα θα σταθώ στον προαναφερθέντα φίλο μου.

Ο κύριος James λοιπόν, όπως γλυκύτατα τον αποκαλεί ο Ντάφυ, έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη ζημιά στο νευρικό μας σύστημα. Ούτε σε σχέση δεν τα ‘χω πάρει τόσο με άνθρωπο.

Δεν ξέρω αν το κάνετε και εσείς, πάντως εγώ το ομολογώ: Πάω με νεύρα μπροστά από την τηλεόραση, με αργούς βηματισμούς λες και παίζω σε Western, τον κοιτάω με το βλέμμα της τίγρης και κουνάω με νεύρο το δάχτυλό μου πάνω – κάτω.Φυσικά, όταν εμφανίζεται κάποιος από την οικογένεια, κάνω πως ξεσκονίζω την τηλεόραση! Το τι του λέω παιδιά είναι κάτι προσωπικό και δυστυχώς όχι της παρούσης.

Μα ρε παιδάκι μου, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ με τη δική σου ομάδα. Πού είναι το δύσκολο; Αυτό το ειρωνικό γελάκι εντωμεταξύ το έχετε προσέξει και εσείς έτσι; Ο τύπος πρέπει να κοιμάται και να ξυπνάει έτσι, δεν εξηγείται αλλιώς.

Το άλλο πού το πας; Ό,τι, μα όοο,τι και αν τον ρωτήσουν, η απάντησή του θα είναι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα αυτήν την ομάδα. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.»

James αγόρι μου, εμείς απλά ρωτήσαμε γιατί δε ζητάς ένα μικρότερο νούμερο μαγιό!

Παρά ταύτα (και όχι, δεν εννοώ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ), για να μιλήσω λίγο πιο σοβαρά, ο σεβασμός είναι μία αρετή που πρέπει να υπάρχει σε οποιαδήποτε συνθήκη κι αν βιώνει ο άνθρωπος. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δε μοντάρετε πίσω από καμία κάμερα.

Επειδή τον άνθρωπο δεν τον ξέρω προσωπικά και θα ήταν λίγο βαρύ να τον χαρακτηρίσω ασεβή, να πω απλά ότι θα μπορούσε να κόψει τις και καλά «εξυπνακίστικες-προσβλητικές» ατάκες του προς την αντίπαλη ομάδα, καθώς και αυτό το ειρωνικό γελάκι αν γίνεται, μήπως σταματήσουμε κι εμείς να τσακωνόμαστε με το μαύρο κουτί μπροστά μας.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι φημολογείται πως ο νέος παίκτης που μπήκε στην μπλε ομάδα, τους μετέφερε τι γίνεται με την πάρτη τους πίσω στη χώρα μας και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Με άλλα λόγια, ο κύριος James, όπως και πολλοί άλλοι συμπαίκτες του, έχει γυρίσει την μπιφτέκα (φράση από την σελ.20 της Διατριβής του Νίκου Μπάρτζη).

Φίλοι μας σε όλο αυτό το ταξίδι κατά του James του Survivor, οι Twitterάδες βεβαίως βεβαίως, που δίνουν τις δικές τους μάχες κάθε βράδυ:

#1 Μα πάντα ταπεινό αυτό το παιδί…

#2 Η Κάτια σε ρόλο Χρυσούλας Διαβάτη μίλησε και τα είπε…

#3 Πιπέρι στο στόμα μας

#4 Αυτό εννοεί

#5 Του ουρανού η ερμηνεία του

#6 «Σκάστε, κοκκινίζω!»

Εν αντιθέσει με το φίλο μας Ηλία, που αμφιβάλλω αν μετέφερε κάτι στους κόκκινους, καθώς η Σαλιγκαρούδη δεν ντράπηκε λεπτό να βγει μπροστά στην κάμερα και να προσπαθεί, μαζί με εμάς φυσικά, να βρει τις «πληγές» που έχει κάνει για χάρη της ομάδας της. Δεν ξέρω αν είδατε εσείς κάτι, πάντως η δική μου τηλεόραση δυστυχώς δεν κάνει ζουμ.

Ωχ! Συγγνώμη αυτό μπήκε καταλάθος…

Και της έχω πει, βάζε πετσετούλα όταν ξαπλώνεις στην άμμο για ηλιοθεραπεία, θα σε ενοχλήσουν τα βοτσαλάκια γλυκιά μου.

Ειλικρινά, αν κάποιος αναρωτιέται γιατί κάθισα και έγραψα για τον James και όχι για την Σαλιγκαρούδη, να πω απλά ότι δεν είχα την ψυχική δύναμη. Οι μπλε το κάνουν καλύτερα!

Spoiler!

Last but not least, να πω ότι έχει ήδη ακουστεί έντονα πως και τη δεύτερη νίκη την παίρνει η κόκκινη ομάδα. Αλλά ποιος ξέρει;

Υ.Γ: Αν τυχαίνει να διαβάζεις αυτό το άρθρο και είσαι με τους μπλε, έχεις το δικαίωμα να μη μιλήσεις.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET