fbpx

Τι σημαίνει όταν ο πρώην κάνει likes στις φωτογραφίες σου; Σου δίνουμε τα πιθανά σενάρια!


Άντρες… και μετά λένε εμάς μυστήρια πλάσματα. Και πώς να μη χαρακτηριστεί μυστήρια δηλαδή η συμπεριφορά κάποιου, που εξακολουθεί να σου κάνει like στα πάντα, ακόμα και μετά το χωρισμό σας;! Μπορεί να μην είμαι υπέρ του μπλοκ-ντιλίτ, γιατί αυτομάτως γυρίζουμε σε εποχές γυμνασίου, αλλά ρε παιδί μου, δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τα πράγματα σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Το καλύτερο και για τoυς δύο, είναι οι επαφές να κόβονται σταδιακά και ο καθένας να προχωράει παρακάτω.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εσύ τηρείς τον παραπάνω κανόνα, ενώ ο άλλος όχι; Τι φάση όταν σου έχει γίνει εφιάλτης στα social media, αφού δεν αφήνει φώτο για φώτο χωρίς like; Σημαίνει κάτι αυτό ή τίποτα απολύτως;

Όπως μπορώ να το φανταστώ εγώ, υπάρχουν κάποια επικρατέστερα σενάρια για το γεγονός ότι ο πρώην συνεχίζει να σου κάνει like στις φωτογραφίες και νομίζω ότι σίγουρα θα βρεις κάποιο να ρίξει φως στην υπόθεση:

Σενάριο #1: Σε γουστάρει ακόμα

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Άσε που οι άντρες τον βιώνουν εντελώς διαφορετικά. Μία γυναίκα με το που χωρίσει, φοράει πλερέζες και δεν σταματάει να θρηνεί τον αδικοχαμένο. Κάποια στιγμή όμως συνέρχεται για τα καλά. Από την άλλη, ο άντρας την πρώτη περίοδο είναι στα καλύτερά του. Βγαίνει, ξενυχτάει και απολαμβάνει εκ νέου την ελευθερία του. Μετά από κάνα δίμηνο όμως, αρχίζει και συνειδητοποιεί τον χωρισμό και μπαίνει σε μια φάση μελαγχολίας και κατάθλιψης. Ε, αυτό είναι και το σημείο που αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις και του φαίνεται ελκυστική η ιδέα της επανασύνδεσης. Για να το πετύχει αυτό, ξεκινάει δειλά δειλά, κάνοντας ας πούμε likes παντού.

Σενάριο #2: Νοιάζεται ακόμη για σένα

Τέτοια συμπεριφορά συναντάς στην περίπτωση που τον χώρισες εσύ, ενώ εκείνος δεν ήθελε. Ακόμη κι αν είναι λοιπόν πρώην, δεν παύει να σε νοιάζεται, να σε αγαπάει και να επιθυμεί το καλύτερο για σένα. Παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη ζωή σου και τα νέα σου βήματα και τα επικροτεί με τα likes του. Ψυχούλα, τι να πεις… Σ’ αυτήν και μόνο την περίπτωση λοιπόν, μην γίνεσαι στρίτζω και του στέλνεις μηνύματα απαιτώντας να σταματήσει να σ’ ενοχλεί. Δεν κάνει κάτι κακό, απλά ενδιαφέρεται για σένα!

Σενάριο #3: Κρατάει μία πισινή μπας και τα ξαναβρείτε κάποια στιγμή

Ναι μεν καταλαβαίνει ότι έχετε χωρίσει, αλλά σε περίπτωση που δε βρει κάτι καλύτερο, να ξέρεις ότι δε θα διστάσει στιγμή να επιστρέψει και να σε διεκδικήσει. Το θέμα είναι ότι ο τύπος απλά δεν μπορεί να μείνει μόνος του. Δεν είναι ότι σε νοιάζεται ακόμα ή του έχεις λείψει, απλά σε θέλει για καβάτζα. Το ξέρω ότι είναι σκληρό, αλλά έτσι ωμά σκέφτονται οι άντρες στις πλείστες των περιπτώσεων. Deal with it και μη μασάς λοιπόν με τα likes του, γιατί μόνο αθώα δεν είναι.

Σενάριο #4: Δε σημαίνει απολύτως τίποτα

Στην τελική, μπορεί τα likes που σου κάνει να μη σημαίνουν τίποτα απολύτως. Να τα κάνει απλά μηχανικά. Δεν πάει να πει ότι παρακολουθεί στενά τη ζωή σου ή τη νέα σου σχέση ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Σου κάνει like όπως κάνει και σε όλους τους άλλους, ανεξάρτητα με τη σχέση που είχατε οι δυο σας στο παρελθόν. Άστον λοιπόν να συνεχίσει και μην ενοχλείσαι από το γεγονός αυτό. Από την στιγμή που δε σε παρενοχλεί με άλλο τρόπο, να σου στέλνει μηνύματα ή να σου χτυπάει κουδούνια ξέρω ‘γω, τότε όλα καλά.

Είτε τα likes στις φωτογραφίες σημαίνουν κάτι παραπάνω είτε όχι, πρόκειται απλώς για ένα κουμπί στο facebook ή στο instagram, οπότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά προτού κάνεις κάποια κίνηση με αφορμή αυτά. Αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις δηλαδή. Διότι το γεγονός πως ο άλλος δήλωσε ότι του αρέσει κάποια φωτογραφία σου δε σημαίνει ότι κατάλαβε τα λάθη του ή διορθώθηκε.

Δεν παύει να είναι πρώην και κάποιος λόγος υπήρχε που μπήκε ένα τέλος στη σχέση σας. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET