ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τι πρέπει να κάνεις στα 20 σου, αν δε θες να χτυπάς το κεφάλι σου στα 30!

Η στιγμή που κλείνεις τα 20 είναι πραγματικά μοναδική. Αν το καλοσκεφτούμε, γιορτάζουμε δύο ολόκληρες δεκαετίες με λάθη, χαρές, μέρες διασκέδασης, χωρισμούς και πολλά άλλα, που όμως μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς κι έμπειρους. Πλέον ανήκουμε και τυπικά στη γενιά των 20άρηδων, χωρίς φυσικά να μας πιάνει άγχος για το μέλλον, αλλά ούτε να νιώθουμε […]

Default avatar

Guest Author

8 Ιουνίου, 2017

Η στιγμή που κλείνεις τα 20 είναι πραγματικά μοναδική. Αν το καλοσκεφτούμε, γιορτάζουμε δύο ολόκληρες δεκαετίες με λάθη, χαρές, μέρες διασκέδασης, χωρισμούς και πολλά άλλα, που όμως μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς κι έμπειρους.

Πλέον ανήκουμε και τυπικά στη γενιά των 20άρηδων, χωρίς φυσικά να μας πιάνει άγχος για το μέλλον, αλλά ούτε να νιώθουμε κι οι πιο μικροί/ες της παρέας.

Τα 20 είναι μαγικά και σίγουρα σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που δεν θα μπορείς να κάνεις μεγαλώνοντας.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά λοιπόν σε 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις όσο είσαι ακόμη 20, για να μην χτυπάς το κεφάλι σου στα 30:

#1 Μάθε κάτι καινούριο.

Πολλοί στην ηλικία μας, και όχι μόνο, φοβούνται την ανεργία, γι’ αυτό και συμβιβάζονται με δουλειές που απλά τις μισούν ή τις βαριούνται. Εσύ λοιπόν έχεις όσο χρόνο θες για να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό, κάτι που θα σου αρέσει πραγματικά και θα νιώθεις γεμάτος/η ασκώντας το ως επάγγελμα για όλη σου τη ζωή.

#2 Επέτρεψε στον εαυτό σου να ερωτευτεί κάποιον που τελικά ίσως και να μην τον/την παντρευτείς.

Τα 20 προσφέρονται για εφήμερες ερωτικές σχέσεις. Μπορεί οι μεγαλύτεροι ή οι γονείς σου να μην το καταλαβαίνουν, αλλά οι πρόσκαιρες σχέσεις κι η αλλαγή συντρόφων σε κάνει πιο ώριμο/η και ικανό/ή την κατάλληλη στιγμή να διαλέξεις τον/την πιο σωστό σύντροφο.

#3 Ταξίδεψε

Κάνε όσο περισσότερα ταξίδια μπορείς. Γνώρισε μέρη της πατρίδας σου ή του εξωτερικού που δεν έχεις πάει ποτέ. Ζήσε κάθε μοναδική εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει ένα ταξίδι και τόλμησε το ακόμη και στα ξαφνικά. 20 χρονών είσαι, βρε παιδί μου!

#4 Πες «ναι» σε καινούριες εμπειρίες

Μην το σκέφτεσαι και πολύ το «ναι». Είναι ένα αναγκαίο κακό στην ηλικία των 20 όπου προσφέρεται για νέες εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές. Κάνε ό,τι δεν έχεις κάνει μέχρι στιγμής και φρόντισε να ζήσεις τη ζωή σου στα άκρα!

#5 Ζήσε έστω και για λίγο στο εξωτερικό.

Προσπάθησε να ξεφύγεις για λίγο από τη ζώνη ασφαλείας που σου παρέχει τόσο το σπίτι σου όσο κι η ίδια η χώρα σου. Ζήσε για λίγο στο εξωτερικό είτε με αφορμή τις σπουδές σου είτε απλά επειδή θέλεις να γίνεις περισσότερο ανοιχτόμυαλος και να δεις τι συμβαίνει και πέρα από τη γυάλα της Ελλάδας.


Εκμεταλλεύσου λοιπόν τα μόλις 20 σου χρόνια και σκέψου πως ό,τι έχεις ζήσει μέχρι στιγμής είναι ένα μηδενικό μπροστά σε αυτά που έρχονται!

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET