ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έμεινε το προφυλακτικό… «μέσα»; Αντί να πανικοβληθείς, κάνε τα παρακάτω!

Όταν οι χειρότεροι εφιάλτες, γίνονται απτή πραγματικότητα: κάνεις ωραία και καλά σεξάκι με το αγόρι σου κι αφού ολοκληρώσετε, το χαμόγελό σου παγώνει όταν αντικρίζεις ότι το προφυλακτικό έχει απλά εξαφανιστεί από τη θέση του. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΟΕΟ; Κάπου μέσα στον κόλπο σου προφανώς. Η εμπειρία αυτή είναι μακράν χειρότερη από εκείνη του […]

Mademoisex

10 Ιανουαρίου, 2018

Όταν οι χειρότεροι εφιάλτες, γίνονται απτή πραγματικότητα: κάνεις ωραία και καλά σεξάκι με το αγόρι σου κι αφού ολοκληρώσετε, το χαμόγελό σου παγώνει όταν αντικρίζεις ότι το προφυλακτικό έχει απλά εξαφανιστεί από τη θέση του. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΟΕΟ; Κάπου μέσα στον κόλπο σου προφανώς. Η εμπειρία αυτή είναι μακράν χειρότερη από εκείνη του να σπάσει το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της πράξης. Πλέον μιλάμε για ένα ξένο αντικείμενο που βολτάρει ανενόχλητο μέσα στο σώμα σου.

Τι κάνεις λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση;

1. Αρχικά, χαλάρωσε

Δεν είναι ώρα για υστερίες και απελπισία. Θα κάνεις κακό και στον ίδιο σου τον εαυτό και στο σύντροφό σου. Με το να νευριάσεις και να αγχωθείς, δεν καταφέρνεις τίποτα. Ίσα ίσα, θα αποβούν άκαρπες οι προσπάθειές σου να βγάλεις το προφυλακτικό έξω, εάν οι μύες σου είναι σφιγμένοι από τα νεύρα. Κάθισε σε μία άκρη για λίγα λεπτά, συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί και ύστερα άρχισε την προσπάθεια… απεγκλωβισμού.

2. Σενάριο Νο.1

Ξάπλωσε ανάσκελα σε κάποιο αναπαυτικό μέρος και προσπάθησε να βάλεις ένα ή δύο δάχτυλα μέσα στον κόλπο σου σαν να αυνανίζεσαι. Εάν αισθάνεσαι πως αγγίζεις το προφυλακτικό, με αργές και καθόλου βιαστικές κινήσεις, τράβα το προς τα έξω. Έχε το σύντροφό σου στο πλάι σου για να σε εμψυχώνει και να ελέγχει τη διαδικασία.

3. Σενάριο Νο.2

Βάλε το σύντροφό σου να δοκιμάσει. Ίσως είναι ευκολότερο για εκείνον μιας και έχει θέα του κόλπου σου, μπορεί να εντοπίσει ευκολότερα πού είναι το προφυλακτικό και να το αφαιρέσει. Άσε που θα είναι λιγότερο αγχωμένος και υστερικός από εσένα.

4. Σενάριο Νο.3

Κάνε ένα βαθύ κάθισμα λες και είσαι στο γυμναστήριο κι άρχισε να πιέζεσαι και να σπρώχνεις. Με την πίεση θα ωθήσεις το προφυλακτικό προς τα έξω και θα μπορέσεις να το βγάλεις. Μπορείς ακόμη να καθίσεις στην τουαλέτα και να αφεθείς σαν να ουρείς, ώστε να είναι ρεαλιστικότερο και ευκολότερο για σένα. Όταν το νιώθεις να κατεβαίνει, απλά βάλε τα δάχτυλά σου σαν γάντζο στον κόλπο σου και βγάλε το.

5. Σενάριο Νο.4

Ξάπλωσε και πάλι κάπου αναπαυτικά, αλλά αυτήν τη φορά σήκωσε τα πόδια σου ψηλά σε ορθή γωνία και άρχισε να σπρώχνεις. Ειδάλλως, μπορείς να φέρεις τα πόδια σου όσο πιο κοντά γίνεται στο πρόσωπό σου και να αρχίσεις και πάλι να σπρώχνεις λες και γεννάς. Απαγόρευσε στο σύντροφό σου να φρικάρει ή να γελάει εκείνη την στιγμή.

6. Μη χρησιμοποιήσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δάχτυλά σου

Ξεκάθαρα. Μόνο τα δάχτυλά σου, όμως! Εκτός κι αν θες να αποκτήσεις κι άλλα προβλήματα. Όπως καμία λοίμωξη από κάποιο άλλο ξένο αντικείμενο που θα κολλήσει εκεί μέσα. Το ίδιο ισχύει και για το σύντροφό σου.

7. Τι εννοείς δεν έχει βγει ακόμη;

Εάν έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω κι ακόμη εξακολουθεί να σου κάνει ναζάκια το προφυλακτικό, ήρθε η στιγμή να πας στο νοσοκομείο. Χρειάζεσαι κάποιον ειδικό και άμεσα μάλιστα. Δεν μπορείς να αφήσεις το προφυλακτικό μέσα σου παρά μόνο λίγες ώρες, ειδάλλως φλερτάρεις με βακτήρια και άλλες λοιμώξεις.

8. Κι αν σου συνέβη με γκόμενο που πηγαίνεις για πρώτη φορά;

Αχ, ξύλο θες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση που δε μιλάμε για ένα ζευγάρι που έχει τακτική σεξουαλική επαφή, αλλά για πρώτη φορά σεξ με έναν καινούριο τύπο, τότε αφού ξεμπερδέψεις με το προφυλακτικό, κάνε για καλό και για κακό και ένα τεστ για ΣΜΝ. Ακόμη κι αν το προφυλακτικό βγει έξω ακέραιο, μπορεί κάποια από τα υγρά να έχουν παραμείνει μέσα σου. Από την στιγμή δε, που ο τύπος σου είναι παντελώς άγνωστος, είναι επιτακτική η ανάγκη να βεβαιώσεις ότι είσαι απόλυτα υγιής και δεν έχεις κολλήσει τίποτα.

9. Και να μην ξαναγίνει στο μέλλον, ε!

Όταν γίνει μία φορά το κακό, η ιστορία λέει ότι επαναλαβάνεται, αλλά καλύτερα να μην ισχύσει στην περίπτωσή σου, σε παρακαλώ πολύ. Να προσέχεις αρκετά και να βάζεις το σύντροφό σου να τσεκάρει ή μάλλον να διπλοτσεκάρει αν τοποθέτησε καλά το προφυλακτικό. Μην έχουμε άλλα δράματα και τρέχουμε!

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET