ΕΛΛΑΔΑ

Τι κι αν έχεις φορτίσει την κάρτα των ΜΜΜ, αν δεν την «χτυπήσεις» το πρόστιμο θα σε πονέσει!

Έρχονται πρόστιμα από τον ΟΑΣΑ, γιατί αυτό μας έλειπε τώρα! Ειδικότερα, την …λυπητερή θα κληθεί να πληρώσει ο επιβάτης που ναι μεν ανανεώνει την μηνιαία κάρτα για τις μεταφορές του, δεν την επικυρώνει δε κατά την είσοδό του από τις πύλες στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όποιος λοιπόν ανήκει σε αυτή την κατηγορία τότε θα χρειαστεί μάλλον […]

Neopolis Team

18 Φεβρουαρίου, 2019

Έρχονται πρόστιμα από τον ΟΑΣΑ, γιατί αυτό μας έλειπε τώρα!

Ειδικότερα, την …λυπητερή θα κληθεί να πληρώσει ο επιβάτης που ναι μεν ανανεώνει την μηνιαία κάρτα για τις μεταφορές του, δεν την επικυρώνει δε κατά την είσοδό του από τις πύλες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όποιος λοιπόν ανήκει σε αυτή την κατηγορία τότε θα χρειαστεί μάλλον να καταβάλει ένα πρόστιμο αρκετά τσουχτερό, ακόμα κι αν φέρει έγκυρη μηνιαία κάρτα.

Αυτό δηλαδή μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που ο επιβάτης δεν έχει επικυρώσει την μηνιαία κάρτα του κατά την είσοδό του σε λεωφορεία, τρόλεϋ και τραμ, και μετρό ακόμα και αν το ποσό για την επαναφόρτισή της έχει καταβληθεί κανονικά ενώ δεν έχει λήξει η διάρκειά της.

Το πρόστιμο δεν είναι συγκεκριμένο, καθώς είναι στην ευχέρεια του ελεγκτή, ωστόσο μπορεί να φτάσει μέχρι και το 60πλάσιο της τιμής του εισιτήριου.

Μακριά από εμάς!

Εν τω μεταξύ, να υπενθυμίσουμε πως ο ΟΑΣΑ προχώρησε στο σχέδιο “εξόντωσης” της εισιτηριοδιαφυγής με την αύξηση των ελεγκτών. Ήδη από τον Ιανουάριο οι έλεγχοι έχουν αυξηθεί κατά 300%.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΟΑΣΑ έχει σκοπό να αυξήσει έσοδα αλλά και να σταματήσει με κάθε τρόπο αυτό το μπάχαλο στις πύλες που δημιουργείται κάθε φορά που κάποιοι περνούν με τις ηλεκτρονικές κάρτες των άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET