ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Θεσ/νίκη: Φοιτητής εύχεται γκρέμισμα σπιτιού σε γείτονα, επειδή δεν τον αφήνει να διαβάσει!

«Μακάρι όλα τα μακάρι» εξεταστική edition.

Neopolis Team

16 Ιουνίου, 2023

Συνωμοτεί και σε εσάς το σύμπαν κάθε φορά που έχετε εξεταστική, ώστε να μην μπορείτε να διαβάσετε για κανένα λόγο; Λογικά είναι κάποια άτυπη δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται όλοι οι φοιτητές, για να αποδείξουν πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για τη σχολή τους. Μόνο που τελικά δε φτάνουμε ούτε μέχρι τη δεύτερη σελίδα της ύλης…

Όπως διαβάζουμε στο thestival.gr, παράδειγμα πολύ κακού timing έζησε ένας ακόμη φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα και μοίρασε ευχούλες. Από τη μία η ύλη που δε βγαίνει, από την άλλη τα τρυπάνια του γείτονα που μόλις θυμήθηκε να κάνει ανακαίνιση, δε θέλει και πολύ να αφήσεις ένα… ραβασάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας σου.

Ο φοιτητής πήρε πολύ προσωπικά την απόφαση γείτονα να φτιάξει το σπίτι του τη δεδομένη στιγμή και γι’ αυτό μοίρασε σκληρές ευχούλες. Θα κάνουμε λίγο το δικηγόρο του διαβόλου βέβαια και θα πούμε ότι ο άνθρωπος κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε ιδέα ότι είναι περίοδος εξεταστικής κι ότι κάποιος προσπαθεί να διαβάσει, ή πολύ απλά τώρα είχε τη δυνατότητα να κάνει τα μερεμέτια.

Σε κάθε περίπτωση, νιώθουμε το φίλο μας και στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Η εξεταστική του δε δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά, οπότε κράτα γερά!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET