ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προκηρύσσονται θέσεις Πρακτικής Άσκησης σε Αποκεντρωμένους Οργανισμούς της Ε.Ε.

Σε ενδιαφέρει να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση σε αποκεντρωμένους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Σκοπός της πρακτικής άσκησης στους αποκεντρωμένους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων σε πρακτικό πλέον επίπεδο. 1) Πρακτική στο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – ETF Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ETF) είναι οργανισμός της ΕΕ. Συνδράμουμε με γειτονικές με […]

Default avatar

Guest Author

9 Ιουνίου, 2017

Σε ενδιαφέρει να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση σε αποκεντρωμένους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Σκοπός της πρακτικής άσκησης στους αποκεντρωμένους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων σε πρακτικό πλέον επίπεδο. 1) Πρακτική στο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – ETF

  • Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ETF) είναι οργανισμός της ΕΕ.

Συνδράμουμε με γειτονικές με την ΕΕ χώρες – χώρες εταίρους – με σκοπό την αναμόρφωση του συστήματος επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και την πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των πολιτών τους. Tόπος

Πραγματοποίησης Πρακτικής: Ιταλία, Τορίνο

  • Πρακτική στην Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων – EFSA

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) παρέχει ανεξάρτητες επιστημονικές γνωμοδοτήσεις για κινδύνους που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Η EFSA εκδίδει γνωμοδοτήσεις σχετικά με υπάρχοντες και αναδυόμενους κινδύνους στα τρόφιμα. Οι γνωμοδοτήσεις αυτές αποτελούν τη βάση για τη θέσπιση νόμων και κανόνων καθώς και για τη χάραξη πολιτικών της ΕΕ, και με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι καταναλωτές από κινδύνους στην τροφική αλυσίδα. Το πεδίο της EFSA καλύπτει τους εξής τομείς: ασφάλεια των τροφίμων και των ζωοτροφών διατροφή υγεία και καλή μεταχείριση των ζώων φυτοπροστασία υγεία των φυτών.

Tόπος Πραγματοποίησης Πρακτικής: Ιταλία, Πάρμα

  •  Πρακτική στον Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη Θάλασσα – EMSA

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA) παρέχει τεχνική εμπειρογνωσία και επιχειρησιακή βοήθεια με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας, της ετοιμότητας και αντίδρασης για την αντιμετώπιση της ρύπανσης και της γενικότερης ασφάλειας στη θάλασσα.

Τα περισσότερα καθήκοντα του οργανισμού έχουν προληπτικό χαρακτήρα, όπως ο έλεγχος του τρόπου εφαρμογής ορισμένων νόμων και η αξιολόγηση της συνολικής αποτελεσματικότητάς τους, ενώ άλλα έχουν κατασταλτικό χαρακτήρα, όπως η αποστολή σε χώρες της ΕΕ σκαφών απάντλησης πετρελαίου σε περίπτωση μεγάλης πετρελαιοκηλίδας στη θάλασσα και ο εντοπισμός θαλάσσιας ρύπανσης μέσω δορυφορικής επιτήρησης.

Τόπος: Πορτογαλία, Λισαβόνα

  •  Πρακτική στην Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία – CEPOL

Αποστολή

H CEPOL είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο οποίος προάγει την ευρωπαϊκή και διεθνή συνεργασία στον τομέα της επιβολής του νόμου μέσω της κατάρτισης.

Όραμα

Η CEPOL σκοπεύει να εξελιχθεί σε κόμβο παγκοσμίου επιπέδου και σε κινητήρια δύναμη της αλλαγής στον τομέα επιβολής του νόμου μέσω της κατάρτισης· να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων ζητημάτων ασφάλειας, ενισχύοντας τη συνεργασία των κοινοτήτων επιβολής του νόμου για την ανταλλαγή καλών πρακτικών, γνώσεων και τεχνογνωσίας.

Βασικές αξίες

Επαγγελματική αριστεία, Καινοτομία, Ποιότητα, Ικανότητα αντίδρασης, Πλήρης σεβασμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Tόπος Πραγματοποίησης Πρακτικής: Ουγγαρία, Βουδαπέστη

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET