ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θέλω ή εσένα δικό μου ή να σε ξεχάσω. Αλλά τίποτα από αυτά δε γίνεται!

Σε κατηγορώ για τη δειλία σου, αφού δεν βρήκες το θάρρος να παραδεχθείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό τα συναισθήματα σου για μένα. Βλέπεις ανησυχούσες ότι θα σε πληγώσω στο μέλλον και προτίμησες να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Δεν αφέθηκες σε μένα. Δεν καταφέραμε ποτέ να γίνουμε «εμείς». Έτσι μου συμπεριφέρθηκες σα να ήμουν […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

26 Ιουλίου, 2017

Σε κατηγορώ για τη δειλία σου, αφού δεν βρήκες το θάρρος να παραδεχθείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό τα συναισθήματα σου για μένα. Βλέπεις ανησυχούσες ότι θα σε πληγώσω στο μέλλον και προτίμησες να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Δεν αφέθηκες σε μένα. Δεν καταφέραμε ποτέ να γίνουμε «εμείς». Έτσι μου συμπεριφέρθηκες σα να ήμουν ένα τίποτα για σένα.

Επέλεξες να με κρατήσεις μακριά σου αντί να κάνεις τα πάντα για να με φέρεις κοντά σου.

Σε κατηγορώ γιατί δεν άφησες το παρελθόν σου πίσω σου. Με κατηγορούσες παραδέξου το… όχι για αυτά που σου έκανα εγώ αλλά για αυτά που έκανε η πρώην σου. Νόμιζες ότι θα σε πλήγωνα όπως εκείνη, παρά το γεγονός ότι δεν έχω τίποτα κοινό μαζί της. Παρά το γεγονός ότι σου απέδειξα πολλές φορές πως διαφέρω από οποιαδήποτε γυναίκα έχεις γνωρίσει στη ζωή σου κι ότι αξίζω κάθε σου προσπάθεια.

Σε κατηγορώ για τις φορές που φοβήθηκες όποτε σε πλησίαζα. Δεν άντεχες και μόνο στην ιδέα να σπάσει κάποιος τις άμυνες σου. Σε κατηγορώ που με έκανες να πιστεύω πως έκανα κάτι λάθος, ενώ το μοναδικό μου λάθος ήταν ότι σε αγάπησα. Που με έκανες να πιστέψω πως το πρόβλημα ήμουν εγώ τελικά, όχι εσύ. Εσύ ποτέ δεν έκανες κάτι λάθος…

Σε κατηγορώ για τα βράδια που με πήρες τηλέφωνο ενώ ήσουν μεθυσμένος, όταν είχες πιει τόσα ποτά σε σημείο να μην μπορείς να σκεφτείς τίποτα λογικά. Είσαι τόσο αδύναμος που δεν μπορείς να διαχειριστείς νηφάλιος τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου. Σε κατηγορώ γιατί μονάχα μεθυσμένος μου παραδέχτηκες πόσο με αγαπάς και νοιάζεσαι για μένα.

Σε κατηγορώ για τα ψέματα που μου έχεις πει για ανούσια πράγματα, ενώ θα μπορούσες απλά να μου πεις την αλήθεια. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτήν την «απόσταση ασφαλείας» που έβαζες ανάμεσα μας. Μάλλον ανησυχούσες για το τι θα συνέβαινε αν έβλεπα ποιος ήταν ο πραγματικός σου εαυτός.

Σε κατηγορώ γιατί ποτέ δεν μας έδωσες μια ευκαιρία. Και εγώ έχω πληγωθεί, σε νιώθω. Θα μπορούσα να σε κατηγορώ και εγώ για αυτά που έκανε ο πρώην μου. Θα μπορούσα να αφήσω το φόβο μου να με παρασύρει μακριά από εσένα, αλλά αποφάσισα να μείνω και να το παλέψω.

Ήμουν έτοιμη να πάρω κάθε ρίσκο μαζί σου γιατί δεν έχω ερωτευτεί ξανά έτσι, σε αντίθεση με σένα που μου συμπεριφέρθηκες σαν να ήμουν απλώς μια περαστική.

Σε κατηγορώ που με πλήγωσες «πριν προλάβω να σε πληγώσω εγώ». Δεν είναι αγάπη μου οι σχέσεις, διαγωνισμός για το ποιος θα προλάβει να πληγώσει πρώτος. Είσαι αυτοκαστροφικός, πλέον το κατάλαβα. Δεν άντεχες να ζήσεις το απόλυτο μαζί μου.

Σε κατηγορώ για αυτά που με έκανες να περάσω εξαιτίας σου. Κυρίως όμως για το ότι με έκανες τη μια στιγμή την πιο ευτυχισμένη κοπέλα και την άλλη στιγμή με προσγείωσες απότομα.

Δεν άξιζα σε καμία περίπτωση τον πόνο που βίωσα για χάρη σου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να σε φέρω κοντά μου. Πόσοι μήνες πήγαν χαμένοι; Και στο τέλος; Δεν ήθελες σχέση, δεν ήθελες να ήσουν υπόλογος σε κάποιον για τις πράξεις σου. Φοβόσουν τις συνέπειες.

Για κάποιον λόγο, κανένα από τα άσχημα πράγματα που μου έκανες δεν άλλαξαν τα έντονα συναισθήματά μου για σένα.

Ακόμα σε θέλω. Ακόμα σε χρειάζομαι.

Σε κατηγορώ που είσαι τόσο γοητευτικός, τόσο έξυπνος, τόσο εσύ. Σε κατηγορώ που με έκανες να σε θέλω τόσο, ακόμη και μετά από όλον αυτόν τον καιρό που είμαστε χωριστά.

Σε κατηγορώ που είσαι ο άνθρωπος εκείνος που δε μπορώ να βγάλω στιγμή από το μυαλό μου.

Σε κατηγορώ που με ξεπέρασες. Εγώ ακόμη δεν το έχω καταφέρει…

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET