SPILL THE TEA

Φήμες θέλουν την Ηλιάνα και τον Snik να χωρίζουν, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε!

Πόσους χωρισμούς να αντέξουμε σε δύο μέρες;

Neopolis Team

9 Απριλίου, 2021

Ίσα που καταφέραμε να στεγνώσουμε τα δάκρυά μας από το χωρισμό του Παναγιώτη και της Νικολέτας και η μοίρα έρχεται να μας χτυπήσει ακόμα πιο βαριά, με το τέλος της σχέσης Σνικ-Ηλιάνας. Δηλαδή από πού να πιαστούμε κι εμείς οι άνθρωποι για να μην καταρρεύσουμε; 

Ειλικρινά, αν για την πρώτη είδηση είπαμε ότι το βλέπαμε να έρχεται, για τη συγκεκριμένη δεν είχαμε κάνει καμία πρόβλεψη – όχι για εδώ κοντά τουλάχιστον.

Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχονται όμως αυτά, και όπως ακριβώς χρειαστήκαμε ένα δευτερόλεπτο για να χωνέψουμε ότι οι δυο τους είναι μαζί πριν δύο χρόνια (για μεγάλο έρωτα μεταξύ Ηλιάνας-Αργυρού ακούγαμε τότε εντωμεταξύ), έτσι και τώρα θέλουμε λίγο χρόνο να το επεξεργαστούμε. Έπεσε και μαζί με το χωρισμό του πρώτου Bachelor της Ελλάδας και της εκλεκτής της καρδιάς του, και καταλαβαίνετε ότι έχουν μας κάτσει βαριά.

Πήγαν να σώσουν κάπως τη στεναχώρια μας οι δηλώσεις της μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Έλενας Χριστοπούλου, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου είπε συγκεκριμένα ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση. Ωστόσο, ο Λιάγκας μας γκρέμισε τις ελπίδες με ένα απλό:

Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.

Μάλιστα, η Ηλιάνα φαίνεται να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης σπιτιού, ενώ τις τελευταίες μέρες φιλοξενεί στο σπίτι της, στη Νέα Πεντέλη, τη μητέρα της που έχει έρθει από την Πάτρα. Λογικά για να της σταθεί στη δύσκολη αυτή στιγμή, θα υποθέσουμε εμείς. 

https://youtu.be/OjcLD7uu3AM

Ήρθε λοιπόν αυτό το κακό μαντάτο και από Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι, μας έριξε σε βαθύ πένθος… Κουράγιο, παιδιά, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό.

Update

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιες οι εξελίξεις πάνω στο θέμα, η Ηλιάνα ξεκαθάρισε στην εκπομπή της πως δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, ούτε κι από την μάνατζέρ της, όπως λέγεται. Βέβαια, δεν αρνήθηκε ποτέ τον χωρισμό, οπότε μάλλον πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό από εδώ και στο εξής.

 

https://youtu.be/OToF0egZh0w

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET