SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, χώρισαν Νικολέτα και Βασιλάκος, όχι καλέ δεν το περιμέναμε!

Πέσαμε απ' τα σύννεφα.

Neopolis Team

8 Απριλίου, 2021

Είναι γεγονός: ο πρώτος Bachelor της χώρας μας είναι και πάλι εργένης (μπορεί και όχι). 

Σαν είδηση δε μας πολυξάφνιασε οφείλουμε να πούμε, μιας και τα δημοσιεύματα για χωρισμό και ψεύτικη σχέση έδιναν κι έπαιρναν προτού καν δούμε στην τηλεόραση τον τελικό. Μας προετοίμαζαν καιρό τώρα ότι ύστερα από λίγους μήνες – όταν και λήξει το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει – θα μπορούν να κόψουν το θέατρο και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωούλα του, πράγμα που κι έγινε.

Την εποχή του Bachelor μάλιστα, ακουγόταν έντονα ότι ο Παναγιώτης επέλεξε αναγκαστικά τη Νικολέτα, αλλά με το τέλος του παιχνιδιού έτρεξε στη Μαρίνα, που αν θυμάστε, αποχώρησε οικειοθελώς από τον αγώνα διεκδίκησης του εργένη (βαρύ έργο, πώς να τ’ αντέξει;).

Γενικότερα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς ισχύει κι αν όντως τα παραπάνω είναι αλήθεια, αλλά σίγουρα ξέρουμε ότι ελάχιστους μήνες μετά, βγήκε η Νικολέτα κι ανακοίνωσε τα άσχημα μαντάτα για τη σχέση τους. Και τώρα κλάψτε…

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, περιέγραψε σε τι φάση την πετυχαίνουμε στη ζωή της κι εκεί μεταξύ των σχεδίων της για το μέλλον, μας πέταξε και την ανακοίνωση για το χωρισμό της με τον Παναγιώτη.

Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της.

Εμείς βέβαια, πέρα από την είδηση για το break up του πρώτου ζευγαριού που έβγαλε το δικό μας Bachelor, κρατάμε και τη πρότασή της «Δε μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά». Διότι να θυμίσουμε ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα επιστρέψει στις οθόνες μας αυτό το διαμαντάκι και άρα η ευκαιρία για την οποία μιλάει η Νικόλ, μόλις της δόθηκε. Λέτε να την ξαναδούμε ανάμεσα στο χαρέμι του νέου εργένη;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET