Τιβί

The Bachelor 2: Ψάχνει και δε βρίσκει «εργένη» η παραγωγή, μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Τώρα δοκιμάστε το, που βρίσκονται σε απελπισία.

Neopolis Team

19 Απριλίου, 2021

Το The Bachelor ήρθε και γέμισε τα βράδια μας το περασμένο φθινόπωρο με φουλ καμένες ατάκες, κριντζάρισμα και τριαντάφυλλα (κυρίως τα τελευταία), και το ίδιο ελπίζουμε να κάνει και στο δεύτερο κύκλο που έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρξει.

Βέβαια, κάτι για δυσκολίες στην εύρεση του νέου εργένη διαβάζουμε και πραγματικά απογοητευόμαστε. Ότι τι δηλαδή; Δε σας άρεσαν οι περιπέτειες του Παναγιώτη Βασιλάκου και αρνείστε να βρεθείτε στη θέση του; Θα σας κακόπεφτε να ζήσετε μερικούς μήνες έχοντας ένα ολόκληρο χαρέμι για να χαμουρεύεστε ή να σουτάρετε απ’ αυτό κοπέλες αναλόγως τα γούστα σας; Δε σας καταλαβαίνουμε…

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι παρότι το πακέτο περιλαμβάνει πολλές πολυτέλειες που δύσκολα θα καταφέρει να χαρεί κανείς στην πραγματικότητα (πρώτη και καλύτερη η πολυγαμική ζωή, χωρίς να ενοχλείται κανείς) τα γνωστά ονόματα εργένηδων δε λένε με τίποτα το «ναι» στην πρόταση. Ούτε καν τα 40.000 – 70.000 αμοιβή δε φαίνεται να τους δελεάζουν για να απαλλάξουν και την παραγωγή από το άγχος της.

Πιθανή εξήγηση αυτής της άρνησης ωστόσο, θα μπορούσε να είναι και το άδοξο τέλος της σχέσης Παναγιώτη-Νικολέττας.

Για να λέμε και την αλήθεια, στόχος του παιχνιδιού είναι να αποκαταστήσει τον bachelor και στην πρώτη του προσπάθεια δεν τα κατάφερε. Ναι μεν ο Παναγιώτης και η Νικόλ βγήκαν αρχικά σαν ζευγάρι, αλλά ούτε λίγους μήνες δεν κράτησε η σχέση τους.

Βλέποντας αυτά λοιπόν, βγάζει αρκετό νόημα οι άντρες που σκόπευαν να μπουν στο ριάλιτι και να δοκιμάσουν την τύχη τους, να αποφάσισαν να ψάξουν μέσω διαφορετικής οδού το άλλο τους μισό. Ξέρει κανείς να απαντήσει αν το Power of Love είχε καλύτερα ποσοστά επιτυχημένου ζευγαρώματος; Μήπως να επαναφέρουμε αυτό ρε παιδί μου. 

Όπως και να ‘χει, προς το παρόν η παραγωγή του Bachelor βρίσκεται σε φάση αναζήτησης, η οποία την έχει δυσκολέψει πιο πολύ απ’ όσο περίμενε. Αν ενδιαφέρεται κανείς από εσάς δηλαδή, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε δεκτοί. Έχει πέσει απελπισία…

Προτού βιαστείτε να απαντήσετε, σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Και τη γυναίκα της ζωής σας μπορεί να βρείτε, και κάτι δεκάδες χιλιάρικα θα τσεπώσετε, και σχεδόν σίγουρη αποκατάσταση σε τηλεοπτική εκπομπή θα έχετε (βλέπε Βασιλάκος και Battle of the Couples), την τύχη σας θα κάνετε μωρέ!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Το Παπακαλιάτης supremacy έφτασε ως το ABC News χάρη στη διεθνή επιτυχία του «Μαέστρο»!

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα πάτησε… πόδι στη σκηνική παρουσία – «Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη»!

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET