Υπάρχει ένα θρίλερ που κανείς δεν μπορεί να δει μέχρι το τέλος!


Αν πιστεύεις ότι έχεις μεγαλώσει για τις ταινίες τρόμου και δεν μπορούν να σε αγγίξουν πια, σου προτείνουμε να δεις πρώτα την νέα επιτυχία του Netflix, για να τσεκάρεις τον εαυτό σου αν όντως ισχύει.

Η συγκεκριμένη ταινία χαρακτηρίζεται τόσο τρομακτική από όσους την έχουν δει, ή πιο σωστά από όσους επιχείρησαν να τη δουν, γιατί λίγοι είναι εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος της, που καλύτερα να μείνεις μακριά της άμα αγαπάς το κρεβατάκι σου και τον ύπνο.

Η ιστορία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα (χειροτερεύει και πάει η κατάσταση) και αναφέρεται σε μια έφηβη, η οποία κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης αποφασίζει να επικοινωνήσει με ένα νεκρό αγαπημένο της πρόσωπο, μέσω του πίνακα Ouija. Διάφορες περίεργες κι ύποπτες καταστάσεις ακολουθούν, με τρομαχτικά ηχητικά εφέ να τις συνοδεύουν. Στο Rotten Tomatoes είναι με 100% αξιολόγηση η «πιο τρομαχτική» ταινία, οπότε αν τολμάς τσέκαρέ την.

Σύμφωνα με το Sun, η αστυνομία της Μαδρίτης κλήθηκε το 1992 να διερευνήσει τον μυστηριώδη θάνατο μιας νεαρής κοπέλας, η οποία ύστερα από την προσπάθειά της να επικοινωνήσει με κάποιο νεκρό πρόσωπο μέσω του πίνακα των πνευμάτων, βρέθηκα κι η ίδια νεκρή. Η υπόθεση τελικά δεν διαλευκάνθηκε ποτέ.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή: 

2 σχόλια

  1. Ευάγγελος Αβέροφ 13 Μάρτιος, 2018 at 17:07 Απάντηση

    Έλεος. Καμμία σχέση με τρόμο πέρα απο κάποια Jump scare (σιγά τον τρόμο αλλά λέμε τώρα). Συμπαθητική ταινία που τέτοιοι τίτλοι «κανείς δεν μπορεί να την δει μέχρι τέλος» μόνο κακό κάνουν στο πως θα την αντιμετωπίσει έπειτα το κοινό που θα την δει..

  2. Ευαγγελος Γιαννοπουλος 11 Μάρτιος, 2018 at 23:49 Απάντηση

    Ούτε καν, μια τζενερικ ταινια με ουιτζα μπορντ ειναι πιο πολυ γελιο βγάζει παρα τρομο. Επεσε πολυ διαφημιση κυριως στα βραβεία στο Λονδινο αλλα απογοητευσε