ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 συνηθισμένα ψέματα που ο καθένας μας έχει πει πάνω στην… κ@υλα!

Σε έναν ιδανικό κόσμο, το σεξ είναι μία κατάσταση στην οποία μπορείς να είσαι απόλυτα ανοιχτός/ή με τον σύντροφό σου και να μοιράζεσαι κάθε κρυφή σου επιθυμία. Στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Όλοι μας λέμε μικρά ψεματάκια μια φορά στο τόσο στον/στην σύντροφό μας… Μη μου πεις ότι δεν έχεις προσποιηθεί […]

Neopolis Team

27 Δεκεμβρίου, 2016

Σε έναν ιδανικό κόσμο, το σεξ είναι μία κατάσταση στην οποία μπορείς να είσαι απόλυτα ανοιχτός/ή με τον σύντροφό σου και να μοιράζεσαι κάθε κρυφή σου επιθυμία. Στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Όλοι μας λέμε μικρά ψεματάκια μια φορά στο τόσο στον/στην σύντροφό μας…

Μη μου πεις ότι δεν έχεις προσποιηθεί ποτέ ένα υπερβολικό βογκητό που δεν το ένιωθες και ΤΟΣΟ έντονο. Μην έχεις τύψεις, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, δεν είναι δα και κανένα έγκλημα, παρόλο που η ειλικρίνεια είναι προτιμέτερη νομίζω.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι τα μικροψεματάκια που όλοι μας έχουμε πει, έστω και μία φορά στο κρεβάτι:

#1 «Κανείς δεν μου έχει κάνει τόσο καλό στοματικό όσο εσύ»

Δουλεύει καλά, οπότε το λες και το ξαναλες σε κάθε άντρα με τον οποίο πας, για να του ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση. Το καταλάβαμε!

#2 «Είναι το μεγαλύτερο πέος που έχω δει ποτέ μου»

Καλύτερα να μην ξέρει, για να μην πληγωθεί, σωστά;

#3 «Λατρεύω όταν μου μιλάς βρώμικα»

Εκτιμάμε πάντα την προσπάθεια, αλλά το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Ειδικά αν μιλάς βρώμικα μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό και όχι επειδή το νιώθεις, ο/η σύντροφός σου θα το καταλάβει. Δεν είναι χαζός/ή θέλω να πιστεύω.

#4 «Αχ ναι, εκεί ακριβώς!»

Ναι, απλά λίγο πιο αριστερά και λίγο πιο κάτω και λίγο πιο έντονα, εννοούσα.

#5 «Φυσικά και σε σκέφτομαι όλη την ώρα»

Δεν είναι κακό το γεγονός ότι με το που πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του, φαντασιώνεσαι τον Ryan Gosling. Τι να κάνουμε… Φαντασιώσεις είναι αυτές και αποτελούν το απόλυτο μυστικό για τον καθένα.

#6 «Είσαι ο καλύτερος από όλους όσους έχω πάει»

Δεν είναι ανάγκη να μπεις στην διαδικασία να του πεις ότι ο πρώην σου, σου έδινε περισσότερους οργασμούς από αυτόν. Εδώ είναι αναγκαία και τα μικροψεματάκια. Για το καλό όλων!

#7 «Είσαι τόσο σέξυ όταν τελειώνεις»

Οι περισσότεροι όχι απλά δεν είναι σέξυ εκείνη την στιγμή, αλλά οι εκφράσεις του προσώπου τους είναι απίστευτα γελοίες και υπερβολικές, αλλά φυσικά αυτά δεν λέγονται.

#8 «Δεν πειράζει, συμβαίνει σε κάθε άντρα μία φορά στο τόσο»

Όταν το πλοίο δεν καταφέρνει να σηκώσει την… κατάρτι, εσύ απλά λες ότι δεν πειράζει και όλα είναι καλά για να είναι όλοι εξίσου ευτυχισμένοι.

#9 «Σ’ αγαπάω»

Ουπς. Είναι μερικές φορές, ειδικά στην αρχή μίας σχέσης, που απλά σου ξεφεύγει κάτι τέτοιο μετά το σεξ εντελώς αυθόρμητα. Και φυσικά δεν βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς. Διόρθωσέ το με κάτι του τύπου: «Αγαπώ το πέος σου» ή ήλπισε να μην το καταλάβε και να τον απόσπασε κάτι άλλο.

#10 «Ναι, τελείωσα»

Στην πραγματικότητα, δεν τελείωσες αλλά απλά είπες ψέματα για να τον κάνεις να αισθανθεί καλύτερα ή να μην ντροπιαστεί. Απλά ορκίσου στον εαυτό σου ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που είπες ψέματα για την συγκεκριμένη κατάσταση.

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET