Τιβί

Τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» επιστρέφουν με νέα επεισόδια, καλώς ήρθες πάλι παιδική ηλικία!

Από την παιδική μου ηλικία έχω πολλές εικόνες να θυμάμαι. Τουλάχιστον τώρα, γιατί μεγαλώνοντας υποψιάζομαι ότι θα ξεθωριάσουν ορισμένες. Μία εξ αυτών, λοιπόν, είναι κι εκείνη με εμένα και την οικογένειά μου, καθισμένοι στο σαλόνι του σπιτιού και πιθανόν με ένα σουβλάκι στο χέρι τις περισσότερες φορές, να παρακολουθούμε με κανονικό ενδιαφέρον τα Παιχνίδια Χωρίς […]

Δήμητρα Πραντάλου

1 Αυγούστου, 2019

Από την παιδική μου ηλικία έχω πολλές εικόνες να θυμάμαι. Τουλάχιστον τώρα, γιατί μεγαλώνοντας υποψιάζομαι ότι θα ξεθωριάσουν ορισμένες. Μία εξ αυτών, λοιπόν, είναι κι εκείνη με εμένα και την οικογένειά μου, καθισμένοι στο σαλόνι του σπιτιού και πιθανόν με ένα σουβλάκι στο χέρι τις περισσότερες φορές, να παρακολουθούμε με κανονικό ενδιαφέρον τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα.

Αν είσαι παιδί των 90s που καμαρώνει γενικά για εκείνη την εποχή, τότε γνωρίζεις από πρώτο χέρι για τι πράγμα μιλάω. 

Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα ήταν ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που διεξαγόταν μεταξύ ορισμένων χωρών. Η ιδέα για τη δημιουργία τους είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευφάνταστα και χιουμοριστικά παιχνίδια. Πραγματικά, όσοι το βλέπαμε κλαίγαμε απ’τα γέλια.

Τέλος πάντων, όπως όλα τα ωραία που κάποτε τελειώνουν, έτσι κι αυτή η εκπομπή σταμάτησε να προβάλλεται αφήνοντας μας ένα μεγάλο κενό. Κλάψαμε λίγο, αλλά προχωρήσαμε παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, είχε γίνει αρκετές φορές λόγος για επιστροφή της εκπομπάρας αυτής, αλλά τελικά όλα έμεναν στα λόγια. Μέχρι τώρα. Μέχρι σήμερα.

Διότι με μεγάλη χαρά γράφω αυτές τις γραμμές, αφού επιβεβαιώθηκε πως τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα κάνουν comeback μετά από 20 χρόνια. Κλαίω για το πόσο γρήγορα πέρασαν 20 χρόνια, ουρλιάζω όμως από χαρά που ένα τέτοιο πρόγραμμα γυρνάει ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ελπίζω βέβαια να θυμίζει κάτι από εκείνα τα υπέρτατα επεισόδια.

Αυτά που γνωρίζουμε προς το παρόν, είναι πως θα προβάλλονται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και τα γυρίσματα που αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία και φυσικά, στην Ελλάδα.

Η προβολή των 6 επεισοδίων προγραμματίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν, στις αρχές του 2020 δηλαδή. Ακόμα δεν έχει οριστεί ποιος θα είναι παρουσιαστής από ελληνικής πλευράς, ωστόσο, δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Κώστα Σγόντζο, που έφυγε πριν μήνες από τη ζωή.

Προσωπικά, ανυπομονώ!

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET