ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά τα μισά ζευγάρια χωρίζουν μετά τις πρώτες τους διακοπές!

Διακοπές: η απόλυτη δοκιμασία της σχέσης.

Αααχ, η νέα σου σχέση φέρνει ανανέωση, καινούριες εμπειρίες, καρδιοχτύπια, συζητήσεις μέχρι το πρωί και όλα αυτά τα ωραία που συμβαίνουν όταν τα πρωτοφτιάχνεις με κάποιον. Τώρα ειδικά που είναι καλοκαιράκι, πέφτουν στο τραπέζι συζητήσεις για διακοπούλες, εκδρομές και δε συμμαζεύεται. Ώπα ώπα, κάτσε… Προτού κλείσεις εισιτήρια, διάβασε αυτό το άρθρο!11!!1!1!!

Διότι το πρώτο σας ταξίδι, μπορεί να είναι και το τελευταίο σας…

Δεν θα πεθάνεις, chill. Εννοώ ότι μπορεί και να τραβήξετε χωριστούς δρόμους όταν επιστρέψετε.

Βλέπω την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου και το κατανοώ. Στο μυαλό μας οι διακοπές γενικότερα και οι πρώτες με το ταίρι μας ειδικότερα, είναι φουλ ρομαντικές και ιδανικές, αλλά στην πραγματικότητα είναι η απόλυτη δοκιμασία της σχέσης.

Και δυστυχώς, ένα μεγάλο ποσοστό, το 50%, οδηγείται στον χωρισμό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Dating.com!

Να σου πω και κάτι; It makes f*cking sense! Προφανώς και οι διάσπαρτες ώρες που μπορεί να περνάς με το ταίρι σου στην καθημερινότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τα συνεχόμενα 24ωρα. Τώρα θα ανακαλύψεις πώς συμπεριφέρεται στ’ αλήθεια στη ζωή τ@, αν είναι τσιγκούν@ ή σπάταλ@, αν έχετε τις ίδιες προτιμήσεις στο πώς να αδράξετε την ημέρα, αν σας αρέσουν τα ίδια φαγητά. Θα ανακαλύψεις εάν είναι τακτικ@, εάν πετάει τα βρακιά όπου βρει, εάν πλένει τα δόντια τ@. Στις διακοπές δεν έχεις διέξοδο όταν τ@ πιάνουν νεύρα, γκρίνια, κούραση. Πρέπει να τα βρείτε.

(Άσε που όλα αυτά γίνονται x10 εάν βάλεις στην εξίσωση τη δυσφορία που νιώθεις επειδή δεν μπορείς να πας τουαλέτα. IYKYK!)

Επίσης, το κυριότερο, θα δείτε εάν μπορείτε να συνυπάρξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Μετά τις διακοπές πρέπει να νιώθεις ότι γέμισες μπαταρίες και να ανυπομονείς για τις επόμενες. Όχι σαν να ρούφηξαν όλο σου το είναι και να χρειάζεσαι άδεια ξεκούρασης από τις διακοπές σας.

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό βγαίνετε, σίγουρα θα ανακαλύψεις κάτι νέο για τις συνήθειες του άλλου! Δες το σαν ένα mini teaser από τη συμβίωση μαζί τ@. Και, δυστυχώς, πολλοί δεν πετάνε και την σκούφια τους με αυτά που μαθαίνουν.

Για παράδειγμα, ένα 31% των ζευγαριών έχουν χωρίσει επειδή ο ένας από τους δύο προτιμούσε να ξυπνάνε πουρνό πουρνό μετά από μία βραδινή έξοδο, αντί να αναπληρώσουν τον ύπνο τους. FAIR θα πω εγώ!

Το χειρότερο deal-breaker μίας σχέσης;

Το να πρέπει να μοιραστείς το μπάνιο! Κι όχι, δεν έχει να κάνει με… τις μυρωδιές που βγαίνουν μετά από μία επίσκεψη, αλλά με την τακτικότητα και την υγιεινή του άλλου. Σχεδόν το 40% των ερωτηθέντων απάντησαν πως ξενέρωναν όταν έβλεπαν την οδοντόκρεμα ανοιχτή ή δεν έβρισκαν νέο χαρτί υγείας όταν τελείωνε το προηγούμενο. Ενώ το 38% παραδέχτηκε πως αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του επειδή το ταίρι τους καθυστερούσε συνεχώς στις κρατήσεις που έκαναν.

Για να καταλάβω… Τελικά δε φταίνε η Σαντορίνη και η Μήλος που χωρίζουν τα ζευγάρια; Φταίει το κ@λόχαρτο;

Ωστόσο, αν βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, το υπόλοιπο 50% επιστρέφει από τις διακοπές ακόμα πιο δεμένο και ερωτευμένο.

Μετά την επιστροφή σας, είναι πιθανό να αποφασίσετε να χωρίσετε. Αλλά είναι επίσης πιθανό να είστε ακόμα ζευγάρι και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο από πριν.

Για να μη σου ‘ρθει ο ουρανός σφοντύλι, προετοιμάσου ψυχολογικά και για τα δύο σενάρια. Ένα major τεστ έρχεται και όποια κι αν είναι η έκβασή του, το μόνο σίγουρο είναι πως έρχεται για καλό!

Διάβασε κι αυτό

7 πράγματα που θα καταλάβεις για το ταίρι σου από τις πρώτες σας διακοπές μαζί!

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET