Έρευνες λένε

Τα καταφέραμε πάλι | Είμαστε η 2η χώρα παγκοσμίως, στην ανεργία των νέων!

Ανάπτυξη σε 3, 2,1 … Υπάρχουν πρωτιές και πρωτιές σε μία κατάταξη. Εμείς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την χώρα να παίρνει “πρωτιές” από το τέλος, ειδικά σε θέματα που αφορούν την ανεργία και την οικονομία. Και άλλη μία κερδήθηκε, αδέρφια. Έτσι, στη νέα κατάταξη των χωρών του ΟΟΣΑ με την υψηλότερη ανεργία των νέων, η […]

Neopolis Team

28 Ιανουαρίου, 2019

Ανάπτυξη σε 3, 2,1 …

Υπάρχουν πρωτιές και πρωτιές σε μία κατάταξη. Εμείς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την χώρα να παίρνει “πρωτιές” από το τέλος, ειδικά σε θέματα που αφορούν την ανεργία και την οικονομία. Και άλλη μία κερδήθηκε, αδέρφια.

Έτσι, στη νέα κατάταξη των χωρών του ΟΟΣΑ με την υψηλότερη ανεργία των νέων, η Ελλάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Αναφορικά με τα στοιχεία που προκύπτουν για το 2018, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Νότια Αφρική με 53,4%, η Ελλάδα στη δεύτερη με 43,6% και τη τριάδα συμπληρώνει η Ισπανία με 38,7%.

Συνολικά την πεντάδα συμπληρώνουν η Ιταλία στην τέταρτη θέση με 34,8% και η Πορτογαλία με 23,9%

Ο δείκτης νεανικής ανεργίας είναι ο αριθμός των ανέργων ηλικίας 15-24 ετών, εκφρασμένος ως ποσοστό επί του εργατικού δυναμικού των νέων. Ως άνεργοι θεωρούνται όσοι αναφέρουν ότι είναι χωρίς δουλειά, ότι είναι διαθέσιμοι για δουλειά και ότι έχουν κάνει ενέργειες για να βρουν εργασία τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Η Ευρωζώνη βρίσκεται στη 10η θέση με 18,8%, ενώ την πιο… ιδανική εικόνα παρουσιάζουν η Ιαπωνία με 4,7% και η Γερμανία με 6,8%.

Σε άλλα νέα, η υπουργός Εργασίας καταργεί τον υποκατώτατο μισθό και αυξάνει τον κατώτατο στα 630 ευρώ….

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET