fbpx

Καλύτερα TV Duos | Γιατί στους δύο, τρίτος δε χωρεί…


Γράφει η Τέρη Κλάδη

Είναι μερικά δίδυμα στην τηλεόραση που και μαζί κάνουμε και χώρια δεν μπορούν! Τους αγαπήσαμε μαζί, τους είδαμε μαζί, τους απολαύσαμε σε καυγάδες, περιπέτειες, συγκινητικές στιγμές ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ένας δεν θα είχε την ίδια αίγλη αν δεν υπήρχε και ο άλλος.

Βlair Waldorf and Serena van der Woodsen – Gossip Girl

tv-duo1

Αξέχαστο γυναικείο δίδυμο με κυκλοθυμικές τάσεις. Ή θα τσακώνονται σαν τα σκυλιά ή θα αγαπιούνται μέχρι δακρύων. Μεταξύ μας η Blair τη βάζει κάτω τη Serena η οποία σε κάθε συναίσθημα έχει την ίδια ακριβώς έκφραση. Για να μην μακρηγορούμε το δίδυμο Blair και Serena ισούται με τα εξής: Μανχάταν, σκάνδαλα, μυστικά, ξανθιά, μελαχρινή, πλουσιοκόριτσα, κουκλάρες, ζήλεια, ρούχα, ρούχα, ρούχα, ρούχα και ρούχα. Και ρούχα.

Best quote: “Stop whatever you’re doing. We need to shop.”

Max and Caroline – 2 broke girls

tv-duo2

Μαζί με την κρίση ήρθε και αυτό το δυναμικό ντουέτο στην τηλεόραση να μας φτιάξει το κέφι. Η μελαχρινή, φτωχή, δυναμική και ολίγον απαισιόδοξη Max συναντά την ξανθιά, κακομαθημένη πλούσια Caroline που μόλις χρεοκόπησε. Η απαισιοδοξία της μιας συναντά την αισιοδοξία της άλλης και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Δεν τις έχουνε μάθει ακόμα πολλοί όμως αξίζουν μια θέση μέσα στη δεκάδα και άμα δεν συμφωνείτε δείτε επειγόντως τα επεισόδια!I dare you…I double dare youuuuu!!!

Best quote: “Wait Max, can I hold the million? For just one more second I want to be upper middle class”.

Rust Cohle and Martin Hart – True detective

COPYRIGHT LINE REQUIRED: True Detective SM, under license from Home Box Office, Inc. LOGO REQUIRED: Please use Sky Atlantic "on dark"unless logo is positioned on the far right hand side in which case please use Sky Atlantic "on light".

Πρωτοεμφανιζόμενο δίδυμο από αυτά που ξέρεις ότι σε λίγο καιρό θα συζητάνε όλοι. Στην αρχή, εμφανίζονται λίγο ασήκωτοι, κουρασμένα παλικάρια κυρίως με τον Cohle παρατημένο και εξιστορούν ο καθένας από την πλευρά του μια ιστορία. Ο ένας είναι λίγο απαισιόδοξος φιλόσοφος και ο άλλος προσπαθεί «να ζει μια νορμάλ ζωή ανάμεσα σε νορμάλ ανθρώπους, εν μέσω ενός κάθε άλλο παρά νορμάλ σκηνικού». Πολλά υποσχόμενο δίδυμο, αναμένουμε περισσότερα…

Best quote:

  • Rustin Cohle: People out here, it’s like they don’t even know the outside world exists. Might as well be living on the fucking Moon.
  • Martin Hart: There’s all kinds of ghettos in the world.
  • Rustin Cohle: It’s all one ghetto man, giant gutter in outer space.

Sam and Dean – Supernatural

tv-duo4

Πολλοί θα δυσαρεστηθούν ότι τους έβαλα τόσο «χαμηλά» στη λίστα όμως πρέπει να δοθεί και χώρος για τα νιάτα! Τόσα χρόνια ήταν από τα καλύτερα δίδυμα… πλέον θα τολμήσω να πω ότι έχουν ξεπεραστεί. «Μα για να τους κράξεις γράφεις»;;, θα πείτε εύλογα οι οργισμένοι φαν. Όχι αγαπητοί μου… και για να σας το αποδείξω θα σας πω ότι εδώ και χρόνια το δίδυμο αυτό των αδερφών ήταν ένα από τα καλύτερα στις ξένες σειρές. Πολεμούν το κακό με πυγμή και τόλμη και θα κάνουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Τι καλύτερο από δύο ήρωες σε μια σειρά και μάλιστα που είναι αδέρφια;;( Δύο villains αδέρφια ίσως;; Βλέπε προηγούμενο άρθρο). Οικογένεια ενωμένη ποτέ νικημένη.

Best quote:

  • Sam: «He’s famous, kind of.»
  • Dean:«For what,douchebaggery?”

Mike and Harvey – Suits

SUITS -- Season: 2 -- Pictured: (l-r) Patrick J. Adams as Mike Ross, Gabriel Macht as Harvey Specter -- Photo by: Robert Ascroft/USA Network

Οι τύποι ταιριάζουν τόσο πολύ. Μα τόσο πολύ! Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο αφού τον εγωιστή Harvey διορθώνει ο Mike κάνοντας τον να ενδιαφερθεί και για άλλα πράγματα εκτός από τον εαυτούλη του, ενώ ο Harvey βοηθά τον Mike να βάζει τα συναισθήματα του στην άκρη όποτε είναι απαραίτητο. Plus του πάνε τόσο πολύ τα κοστουμάκια τους… και brains και στυλ οι δύο δικηγόροι!

Best quote: Mike: “When you go after Harvey, you go after me.”

Charlie and Alan – Two and a Half Men

tv-duo6

Μπορεί ο Τσάρλι να μην υπάρχει πια στη σειρά όμως αναμφισβήτητα το δίδυμο αυτό είναι ένα από τα top 5 που υπήρξαν ποτέ! Δύο αδέρφια που το μοναδικό πράγμα που τους ενώνει είναι… το μίσος τους για την μητέρα τους! Τουλάχιστον ξεκαρδιστικοί, ο Τσάρλι womanizer, φανατικός πότης και εργένης με πολλά λεφτά και σπίτι στην παραλία του Μαλιμπού και ο Άλαν ο τσιγκούνης μικρότερος αδερφός που του φορτώνεται με τον γιό του. Γέλιο μέχρι δακρύων και βροχή από ατάκες και από τους δύο!

Best quote:

  • Alan: I’m in trouble here, Charlie. How do I get out of a stagnant, joyless relationship?
  • Charlie: If I knew how to do that, you wouldn’t still be living here.

Walter White & Jesse Pinkman – Breaking Bad

tv-duo7

Ένα από τα duos με πραγματική αληθινή «χημεία»! Ο ένας μεταλαμπαδεύει στον άλλο τις γνώσεις του, ενώ μέσα από τη σχέση τους ανακαλύπτουν πολλά πράγματα ο ένας για τον άλλο που μέχρι τότε ούτε που είχαν φανταστεί! Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από σαράντα κύματα με καυγάδες, ξύλο, ψέματα και τα σχετικά, όμως μέσα τους γνωρίζουν και οι δύο ότι τελικά αγαπήθηκαν πραγματικά. Σαν συνεργάτες, σαν φίλοι, σαν πατέρας και γιός. Παιδεύτηκα πολύ να αποφασίσω αν θα είναι οι νικητές, μπορεί να πήρα άλλη απόφαση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το δίδυμο αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Best quotes: Jesse to Walter: “It’s science bitch!”

Sherlock Holmes and John Watson – Sherlock BBC*

tv-duo8

Οι Sherlock και John αξίζουν δικαιωματικά αυτή τη θέση αφού μας απέδειξαν περίτρανα πόσο πολύ ταιριάζουν σε αυτούς τους τρείς υπέροχους κύκλους της σειράς. Μεγάλο τους κοινό η ανάγκη για περιπέτεια και η αποστροφή τους για την οποιαδήποτε αδράνεια. Το γεγονός ότι ο Sherlock φαινομενικά δεν ταιριάζει με κανέναν κάνει ακόμα πιο αξιέπαινη την προσπάθεια του John να καταλάβει, να υπομείνει και να συναναστραφεί με αυτό το άτομο. Αντίστοιχα, ο Sherlock ανοίγεται επιτέλους σε κάποιον, τον εμπιστεύεται, βλέπει στα μάτια του τον καλύτερο του φίλο. Και κάπως έτσι ξεκινά ένα από τα καλύτερα -κατ εμέ φυσικά- δίδυμα που έχουν υπάρξει ποτέ τηλεοπτικώς. This is real bromance my friend!

Best quote: Sherlock to John: “Listen, what I said before John, I meant it. I don’t have friends; I’ve just got one.”

*Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που μπορεί να επηρέασαν την απόφαση μου για την πρωτιά… είναι εντελώς συμπτωματική. Ή μπορεί και όχι.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET