fbpx

Τα «αίσχη» που βρίσκεις ψαχουλεύοντας το κινητό ενός άντρα!


Μερικές φορές είναι προτιμότερο να σκας από περιέργεια, παρά να αρπάξεις το κινητό του συντρόφου σου και να το ψαχουλέψεις. Αυτά που θα ανακαλύψεις, θα εύχεσαι να μην τα γνώριζες ποτέ ή τουλάχιστον να είχε τα κότσια να σου τα πει πρώτος εκείνος.

Δεν είναι ότι είμαστε αδιάκριτες, αλλά για να φτάσει μία γυναίκα να ψάξει το κινητό του αγοριού της, κάποια αφορμή θα της έχει δώσει.

Όλοι είναι αθώοι, μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Και τα πράγματα που βρίσκουν κατά καιρούς τα κορίτσια στα κινητά των αγοριών τους, μαρτυρούν ότι πολύ καλά έκαναν και ανησυχούσαν και οι υποψίες τους ήταν πέρα για πέρα βάσιμες.

Έτσι λοιπόν ρώτησα μερικές κοπέλες να μου πουν ποιο ήταν το χειρότερο πράγμα που ανακάλυψαν ποτέ, ψάχνοντας το κινητό τους αγοριού τους και ιδού τα αποτελέσματα:

#1

Εξακολουθούσε να μιλάει με πρώην του.

Μαριαλένα, 25 ετών

Πού να πέσει φωτιά να τον κάψει, Μαριαλένα μου! Πόσο σε καταλαβαίνω. Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι το αγόρι σου εξακολουθεί να έχει επαφές με την ή τις πρώην του, εν αγνοία σου. Είναι ξεκάθαρη αφορμή για χωρισμό.


#2

Έδειχνε τις γυμνές φωτογραφίες που του έστελνα, στους κολλητούς του.

Έλενα, 21 ετών

Πού πήγε η ιδιωτικότητα, οεο; Προφανώς το αγόρι της Έλενας δεν την έχει και σε πολλή εκτίμηση για να κάνει κάτι τόσο ξιπασμένο. Οι γυμνές φωτογραφίες που στέλνει κάθε κοπέλα στο αγόρι της υποτίθεται ότι είναι μόνο για εκείνον και προφυλάσσονται με κάθε τρόπο. Αν δεν το σέβεται αυτό το αγόρι σου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.


#3

Έκανε sexting με διάφορες κοπέλες, χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι.

Τάνια, 26 ετών

Να υποθέσω με… άγνωστες; Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου όσο γράφω αυτό το άρθρο. Φίλη, δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω με καμία δύναμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει sexting με άλλες, ενώ είναι σε σχέση. Αυτό είναι απιστία. Και ξέρεις πώς τιμωρείται η απιστία…


#4

Ολοκλήρο φάκελο με φωτογραφίες από διάφορες κοπέλες, γυμνές.

Κωνσταντίνα, 23 ετών

Τις οποίες φαίνεται να γνώριζε ή ακόμη και να είχε κάνει κάτι μαζί τους, συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα. Καλά, το παιδί έχει άγνοια κινδύνου, δεν εξηγείται αλλιώς. Οι άντρες ή που θεωρούν ότι είμαστε παντελώς ηλίθιες και δε θα τους ανακαλύψουμε, ή είναι οι ίδιοι τόσο βλαμμένοι ώστε να διατηρούν φακέλους με φωτογραφίες χωρίς κωδικό, μέσα στο κινητό τους! Και το βραβείο ηλιθιότητας πάει…


#5

Έστελνε μηνύματα στο Instagram σε διάφορες γκόμενες ή σχολίαζε σε φωτογραφίες τους.

Αλεξάνδρα, 20 ετών

Τώρα του το κόβεις ή δεν του το κόβεις το… χεράκι του; Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Κορίτσια, έχετε επιλογή. Ποτέ δεν είστε αναγκασμένες να μείνετε με κάποιον που δε σας καλύπτει και δε σας σέβεται. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπομείνεις αυτόν τον ηλίθιο. Χώρισέ τον, να βρεις την υγειά σου!


#6

Ήταν γκέι. Χρησιμοποιούσε ένα app γνωριμιών και συνομιλούσε με άντρες.

Λένια, 28 ετών

Ό,τι και να πω εδώ, περισσεύει. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι για μία κοπέλα να ανακαλύπτει ότι το αγόρι της είναι γκέι. Θέλει πολύ δυνατό στομάχι για να το χωνέψεις αυτό και δεν μπορείς να τα βάλεις και μαζί του, γιατί ίσως να είναι μπερδεμένος, να μην το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, είτε να ντρέπεται να σου το πει.


#7

Τίποτα απολύτως. Ξέρω να επιλέγω τους συντρόφους μου και να μη μου βγαίνουν μ@λ@κες.

Πωλίνα, 25 ετών

Αυτά είναι τα καλύτερα και τα επιβραβεύουμε. Μακάρι να μην έβρισκε ποτέ καμία τίποτα στο κινητό του αγοριού της, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μειοψηφία. Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος είναι εντελώς καθαρός και δεν έχεις να του προσάψεις κάτι. Τις περισσότερες φορές, όντως σου βγαίνει μ@λ@κ@ς.


#8

Παλιά μηνύματα με άλλες κοπέλες που τους έλεγε ακριβώς τα ίδια που λέει και σε μένα.

Κατερίνα, 22 ετών

Ουπς. Για να έχεις την ίδια αντιμετώπιση όπως και οι άλλες, μάλλον σημαίνει ότι δε διαφέρεις για εκείνον και είσαι μία ακόμη από «τις πολλές». Αυτό δεν το λέω μόνο για την Κατερίνα, αλλά για όλα τα κορίτσια. Αν αισθανθείς ποτέ ότι είσαι μία ακόμη της σειράς, φύγε όσο είναι νωρίς.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET