Έρευνες λένε

Τα ενεργειακά ποτά προκαλούν απώλεια μαλλιών στους άντρες, την κάτσαμε μπρο!

Και το νεράκι καλό είναι.

Neopolis Team

9 Ιανουαρίου, 2023

Είσαι άντρας και πας προς τα 30s σου. ΜΠΟΥΜ αραίωση μαλλιών!

Προσπαθείς να ζήσεις ανενόχλητος τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου κι αντ’ αυτού καταλήγεις να γκουγκλάρεις πρωί-βράδυ θεραπείες για αραίωση και σαμπουάν για πλούσιο μαλλί. Το πραγματικό ιστορικό που δε θέλεις να δει κανείς. 

Από περιέργεια και μόνο, σε έβγαλε κι εσένα ο δρόμος προς την Τουρκία;

@justfartin Every summer the same #meme #funnyvideos #hairtransplant #turkey ♬ original sound – シ

Προτού κλείσεις εισιτήρια για τη γειτονική χώρα, σκέψου μήπως κόψεις τα ενεργειακά ποτά. Εφόσον δηλαδή τα καταναλώνεις αρκετά στην καθημερινότητά σου, τότε μάλλον βρέθηκε ο υπαίτιος για τη μετακίνηση του hairline δύο δάχτυλα προς τα πίσω. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις οτιδήποτε άλλο, όπως ας πούμε το γενετικό κομμάτι (απλά κοίτα τον μπαμπά σου και τον θείο σου για να καταλάβεις), το άγχος και τη διατροφή.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που εξηγούν τον μεγαλύτερο φόβο ενός άντρα, αλλά ύστερα από έρευνα του Πανεπιστημίου Τσινγκχουά στο Πεκίνο, προστέθηκε άλλος ένας.

Σε αυτή συμμετείχαν 1.000 άντρες 18 – 45 ετών, με το συμπέρασμα να θέλει όσους πίνουν μεγάλες ποσότητες ενεργειακών ποτών, καθώς επίσης τσάι ή καφέ με ζάχαρη, να εμφανίζουν υψηλότερο κίνδυνο αραίωσης. Για να καταλήξει εκεί η έρευνα, κάλεσε κάποιους από τους συμμετέχοντες να καταναλώσουν από 1 έως 3 λίτρα τέτοιων ποτών την εβδομάδα επί 4 μήνες. Έτσι, παρατηρήθηκε ότι εκείνοι που τα έπιναν κάθε μέρα είχαν 42% υψηλότερο ρίσκο να εμφανίσουν απώλεια μαλλιών, σε σχέση με εκείνους που δεν έπιναν καθόλου.

Επίσης, οι άντρες που παραδέχτηκαν ότι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα με τα μαλλιά τους, σημείωσαν ότι καταναλώνουν κατά μέσο όρο 12 ενεργειακά ποτά την εβδομάδα.

Ωστόσο, το πρόβλημα σίγουρα δε θα μπορούσε να οφείλεται μόνο σε αυτά. Όσοι αντιμετώπιζαν θέματα με το άγχος, σημείωναν επίσης μεγάλο ποσοστό απώλειας μαλλιών, καθώς και όσοι δεν έτρωγαν αρκετά λαχανικά. Η διατροφή γενικότερα, παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Εάν δεν προσφέρεις στον οργανισμό σου τα απαραίτητα, θα υπάρξουν συνέπειες.

Όπως συμβουλεύει ο δερματολόγος Dr. Sharon Wong στο ‘The Sun’, μία σωστή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει «άπαχη πρωτεΐνη, καλούς υδατάνθρακες και λίπη, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία».  

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET