fbpx

DO NOT DO IT | Τα 8 απαγορευμένα γυναικεία μηνύματα!


Εδώ, χαλαρά στο σπίτι και καθόμουν και διάβαζα το άρθρο της Ειρήνης με τα 10 πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της προσέγγισης. Και σκέφτομαι τώρα, πόσα είναι τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ξενερώνουν εμάς. Το έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ; Πραγματικά ΑΠΕΙΡΑ!

Ας καταπιαστώ με ένα μόνο. Τα SMS. Δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, όταν μας αρέσει μία κοπέλα, γουστάρουμε να στέλνουμε μηνύματα μαζί της. Ακόμη κι όλη μέρα. Αφήστε στην άκρη κάτι μπαρούφες που λένε από ‘δω κι από ‘κει ότι δήθεν μας κουράζει αυτό. Στην πραγματικότητα, μας κουράζουν ορισμένες από τις βλακείες που σκέφτεστε και μας στέλνετε. Για παράδειγμα:

8. «Γεια»

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες κοπέλες στέλνετε ένα ξερό «Γεια» με σκοπό να ξεκινήσετε την συζήτηση. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται γλυκό αλλά πιστέψτε με, δεν είναι. Λες και είδες έναν γνωστό σου στο δρόμο να περνάει και δεν είχες τι να πεις. Έλεος!

7. «Πρόσεχε. Σε βλέπω»

Είναι το κλασσικό γυναικείο μήνυμα μπροστά σε κόσμο. Είμαστε με παρέα, συζητάω με μία κοπέλα εντελώς φιλικά (και πώς αλλιώς θα μπορούσα δηλαδή;) και βλέπω μήνυμα στο κινητό μου να προσέχω. Λες και αν ήθελα να σου φορέσω κέρατο θα το έκανα μπροστά στα μάτια σου με καμιά δεκαριά μάρτυρες ακόμα. Κάτι άλλο;

6. «ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ. ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ»

Ας εστιάσουμε σε δύο σημεία του μηνύματος. Πρώτον, στο περιεχόμενο. Αν δε θέλεις να σου στέλνω τότε απλά δείξε το καλό παράδειγμα και βράσε με τον εαυτό σου χωρίς να μου στείλεις εσύ. Επίσης, δε γίνεται κάθε φορά που έχεις νεύρα να μη μιλάει κανείς. Δεύτερον, αυτά τα κεφαλαία. Κάθε φορά που τα βλέπω μπροστά μου είναι λες και ακούω τη φωνή της κοπέλας να σκούζει. ΣΚΑΣΜΟΣ!

5. «Θέλω να χωρίσουμε»

Ε, πάει πολύ. Ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν περνάς κάμποσα πράγματα με ένα άτομο και γυρίζει και σου λέει να χωρίσετε με μήνυμα τότε τα παίρνεις στο κρανίο. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους άντρες οπότε δεν είναι εντελώς γυναικείο το μήνυμα. Δεν παύει να είναι όμως σπαστικό κι απαγορευμένο!
[scis id=»59″]

4. «Θα αργήσω λίγο»

Το κακό στην υπόθεση δεν είναι μόνο ότι στο λέει με χαμόγελο στα χείλη. Είναι ότι το κάνει κανά 10λεπτο μετά την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού. Επίσης είναι το γεγονός ότι θα το ξανακάνει την επόμενη φορά. Και τη μεθεπόμενη…

3. «Θέλω να μιλήσουμε»

Ή που θα γελάσω ή που θα βρίσω. Μα είναι σοβαρό μήνυμα τώρα αυτό; Ακόμα και κάτι πολύ σημαντικό να θέλεις να πεις δεν είναι ανάγκη να το κάνεις με τόσο δραματικό ύφος. Για αυτό, κόψε τα Κλεμμένα Όνειρα και φέρσου φυσιολογικά. Ένα απλό «Θα βρεθούμε σήμερα; :)» είναι μακράν καλύτερη επιλογή!

2. Το πρώτο «Σ’ αγαπάω»

Δεν πρόκειται απαραίτητα για απαγορευμένο μήνυμα ή κάτι αρνητικό. Απλά είναι υπερβολικά αμήχανο και ταυτόχρονα δίκοπο μαχαίρι. Δεν έχεις ιδέα αν ο άλλος νιώθει το ίδιο ή είναι έτοιμος να το ακούσει, πόσο μάλλον να το ανταποδώσει. Για αυτό, ίσως είναι καλύτερα να το στείλει ο άντρας την πρώτη φορά. Άλλωστε, στο 99% των περιπτώσεων που το νιώθει ο άντρας, θα το αισθάνεται και η κοπέλα αντίστοιχα.

1. Γυμνή φωτογραφία

Αυτό το λέω σαν συμβουλή. Μη στέλνετε γυμνές φωτογραφίες στο αγόρι σας! Εκτός πια κι αν έχετε αποφασίσει να τον παντρευτείτε και του έχετε τυφλή εμπιστοσύνη. Διαφορετικά, είναι σίγουρο πως θα γίνετε θέμα συζήτησης και θαυμασμού (;) στην αντροπαρέα του φίλου σας. Η λύση είναι απλή. Κρατήστε τις ορμές σας για όταν βρεθείτε από κοντά!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET