ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Forever alone: Τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να καταλήξουν… ελεύθερα για μια ζωή!

Οι σχέσεις δεν είναι το φόρτε τους.

Fun fact: το dating life δεν είναι για όλους. Πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο που οι περισσότεροι το αναγνωρίζουν από μόνοι τους. Πόσες φορές έχεις ακούσει τις ατάκες «Δεν είμαι έτοιμ@ για σχέση», «Δε φταις εσύ, εγώ φταίω», «Δεν μπορώ να περιορίζομαι» και άλλες τέτοιες αηδίες; Δεν είναι τυχαίο που τώρα ευδοκιμούν τα situationships!

Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί οι τύποι ανθρώπων που ανέκαθεν δε γούσταραν τη δέσμευση, γιατί έτσι είναι σαν χαρακτήρες. Είτε είναι πολύ περίεργοι, είτε εντελώς μοναχικοί ή απλά δεν ψήνονται με την όλη φάση του dating. Οι λεγόμενοι forever alone.

Αν μάλιστα ρωτήσεις το ζώδιό τους, τότε θα καταλήξεις στο ότι είναι συγκεκριμένοι αυτοί οι τύποι! Όπως για παράδειγμα υπάρχουν ζώδια που δεν μπορούν χωρίς σχέση, έτσι υπάρχουν κι αυτά που δυσκολεύονται πολύ να μπουν σε μία ή να την κρατήσουν. Και κατά πάσα πιθανότητα, θα καταλήξουν μόνα τους παρέα με τις παραξενιές τους όπως τα παρακάτω:

Υδροχόος

«Αν δεν ήρθες για να μείνεις, μην μπεις στον κόπο!»

Δεν είναι τυχαία το πιο ανεξάρτητο ζώδιο. Ο Υδροχόος θέλει να νιώθει ελεύθερος και δεν αντέχει την πίεση και τις υποδείξεις. Γι’ αυτό προτιμάει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του παρά να συμβιβάζεται με κάτι που δεν του κάνει κλικ 100%. Ενώ είναι σταθερό ζώδιο και προτιμά τις μόνιμες σχέσεις, ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του κάνουν τα πράγματα δύσκολα στην εύρεση συντρόφου. Όχι ότι θα σκάσει κιόλας. Έχει μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό του, οπότε η single ζωή δεν τον τρομάζει. Επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως το ghost του ζωδιακού, αφού εξαφανίζεται με το που ξενερώσει (δε θέλει και πολύ)! Όλα αυτά μαζί λοιπόν, μας δίνουν να καταλάβουμε γιατί ο Υδροχόος πολύ πιθανόν να πεθάνει μόνος και έρημος.

Διάβασε κι αυτό

13+1 φράσεις που περιγράφουν το ανεξάρτητο και ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου!

Παρθένος

«Σε θέλω, αλλά έτσι όπως εγώ σε έχω φανταστεί!»

Ο Παρθένος είναι ένα γνήσιο μοναχικό και φουλ απαιτητικό ζώδιο. Θέλει τα πάντα γύρω του να κινούνται σύμφωνα με τους δικούς του όρους και το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Το χειρότερο βέβαια είναι η κριτική που κάνει για οτιδήποτε δεν είναι τέλειο στα μάτια του σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που τον τρώει – θα προσπαθήσει να σε αλλάξει δίνοντάς σου συνεχώς συμβουλές για το καλό σου. Επίσης αγχώνεται με όλα όσα του συμβαίνουν και pretty much πνίγεται σε μία κουταλιά νερό! Όπως καταλαβαίνεις, άλλο ένα ζώδιο προστίθεται στη λίστα με τα forever μπακούρια, γιατί κομματάκι δύσκολο να αντέξει κανείς τη δύστροπη και control freak προσωπικότητά του!

Διάβασε κι αυτό

12 φράσεις που περιγράφουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Παρθένου!

Αιγόκερως

«Μιλήστε με τη γραμματεία για να κανονίσουμε ραντεβού!»

Ο Αιγόκερως, ενώ είναι ιδιότροπο ζώδιο, δεν είναι ο λόγος που θα καταλήξει μόνος του. Ξέρει τι θέλει και αυτό ψάχνει στα ερωτικά! Συνήθως όμως, καταφέρνει μια χαρά να καλύπτει τις ανάγκες του από μόνος του και δε χρειάζεται κάποιον άλλον για να νιώσει πλήρης. Επιπλέον, έχει ως προτεραιότητα την καριέρα του και θα μπορούσε άνετα τα βράδια να κοιμάται αγκαλιά με τα λεφτά του παρά με κάποιο άτομο! Ανεξάρτητος και στον κόσμο του, δύσκολα θα σε αφήσει να μπεις στη ζωή του κι ακόμα πιο δύσκολα να μπορείς εσύ να ανταπεξέλθεις στην αυστηρή ρουτίνα του και στα «πρέπει» του.

Διάβασε κι αυτό

12+1 φράσεις που περιγράφουν τον bossy και φιλόδοξο Αιγόκερω!

Ταύρος

«Τι εννοείς σε πιέζω;»

Ο Ταύρος λατρεύει να είναι σε σχέση. Πώς γίνεται να είναι στη συγκεκριμένη λίστα θα με ρωτήσεις και θα σου εξηγήσω. Σαν ζώδιο είναι πολύ δοτικό. Του αρέσει να δίνει απλόχερα την αγάπη του – ορισμένες φορές και σε υπερβολικό βαθμό. Περιμένει όμως την ίδια συμπεριφορά κι από το ταίρι του κι αν πέσει σε ακατάλληλο άνθρωπο (πράγμα πολύ συχνό γι’ αυτόν), θα καταλήξει τις περισσότερες φορές να νιώθει ότι τον εκμεταλλεύονται. Επιπλέον, το πείσμα και η γκρίνια του δε βοηθούν καθόλου την κατάσταση! Γι’ αυτό, μπορεί να βρίσκεται ανά διαστήματα σε σχέση, όμως στο τέλος είναι πολύ πιθανό να καταλήξει να κλαίει μόνος του τη μοίρα του, αγκαλιά με ένα οικογενειακό παγωτό.

Κριός

«Ευχαριστώ για την παρέα. ΕΠΟΜΕΝΟΟΣ;;;»

Σαν ζώδιο της φωτιάς, πρέπει να προσέξεις μην καείς! Έντονος και παθιασμένος, παρορμητικός και ειλικρινής, ο Κριός δεν είναι και piece of cake όταν μιλάμε για σχέσεις. Ξέρει τι θέλει και πάει με τα χίλια για να το κατακτήσει, πράγμα όχι και τόσο αποδοτικό, γιατί άνετα τρομάζεις και θες να φύγεις μακριά του. Για τον Κριό ένας νέος έρωτας διαρκεί όσο ο ενθουσιασμός του. Μόλις τον συνηθίσει και τον θεωρήσει δικό του, θα ψάξει για κάτι καινούριο να τον εξιτάρει, διότι πάντα θέλει αυτό που δεν μπορεί να έχει. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι το Κριαράκι θα καταλήξει μόνο του, ή καλύτερα θα καταλήξει μια ζωή να ψάχνει…

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET