ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

12+1 φράσεις που περιγράφουν τον bossy και φιλόδοξο Αιγόκερω!

Μην αμφιβάλλεις ποτέ για ένα Αιγόκερω baby.

Γεωργία Σιμιτζή

5 Ιανουαρίου, 2023

Αιγόκερως aka CEO aka η αποφασιστικότητα προσωποποιημένη!

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου, ανήκεις στο δέκατο ζώδιο του κύκλου. Κυβερνήτης πλανήτης ο Κρόνος, λέξη-κλειδί η «φιλοδοξία». Και ναι, είσαι το boss ass bitch της ζωής μας!

Οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται ως «κουμπωμένοι» και πάντα στην τσίτα. Εργασιομανείς, που δε βρίσκουν ποτέ χρόνο για τον εαυτό τους και βάζουν τη διασκέδαση σε δεύτερη μοίρα. Don’t get me wrong, γίνεστε πολύ fun όταν το θέλετε και με όποιον το θέλετε! Είστε τα βουνά μας και εγώ ως Δίδυμος αγαπώ τα αντίθετα vibes μας και το στεγνό και dark χιούμορ σας (έχω κολλητή θαλάσσια κατσίκα).

Ως ζώδια της γης, ενδιαφέρεστε για τον υλικό κόσμο – εστιάζετε στα πράγματα που μπορείτε να αγγίξετε και να ακούσετε και όχι σε αφηρημένες ιδέες. Φαντασίες ή όνειρα; Όχι, μόνο ρεαλισμός baby!

Διάβασε κι αυτό

Οι Αιγόκεροι έχουν τα γενέθλιά τους κι ετοιμάσαμε μία λίστα με δώρα που θα εκτιμήσουν!

Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια της γης, έτσι και οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται από έναν ερωτισμό. Αισθησιακοί και στοργικοί, θα φροντίσουν να περάσεις καλά, όμως η αρχηγία είναι δικιά τους – φυσικοί ηγέτες βλέπεις. 👀 Κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών και της δομής, είναι υπεύθυνοι και πρακτικοί. Με άλλα λόγια, γεννήθηκαν ενήλικες!

Για να πάρεις το γενικό vibe του ζωδίου, δες απλά τους celebrities που ανήκουν σε αυτό, όπως ο Bradley Cooper, η Kate Middleton, η Michelle Obama, ο Timothée Chalamet και 0 Eddie Redmayne. Είναι στην κορυφή στον τομέα που ειδικεύονται και έχουν φτάσει εκεί όχι δια μαγείας, αλλά με πολύ σκληρή δουλειά.

Δεν τους λες και πολύ complex χαρακτήρες, καθώς σου δείχνουν τι τους αρέσει και τι όχι since day 1, αλλά για να τους καταλάβεις 101% σου έχω 13 φράσεις που περιγράφουν τέλεια την bossy προσωπικότητα του Αιγόκερου!

1 Έχω φτιάξει πρόγραμμα για το πάρτι μου, ποιος θα μιλήσει με ποιον και πότε

Ας ξεκινήσουμε με μια μεγάλη αλήθεια: Έχουν ένα πλάνο για τα πάντα. Το καλύτερό τους είναι να διοργανώνουν πάρτι και events μόνο και μόνο για να φτιάξουν μια μακέτα του χώρου και λίστα καλεσμένων. Σκέφτονται πώς θα κυλήσουν όλα ρολόι και δε θα βάλουν ποτέ αταίριαστα άτομα στον ίδιο κύκλο. Control freak: check!

2 Έχω ένα κενό στις 12/02 του χρόνου για να βγούμε

To πρόγραμμα του Αιγόκερου δύσκολα αλλάζει. Δε θα κάνει υποχωρήσεις για κανέναν και τίποτα. Επομένως, αν θέλεις να βγεις για καφέ μαζί τους – ή έστω τα τους μιλήσεις – καλό είναι να τους έχεις ειδοποιήσει 1-2 εβδομάδες πριν. Το last minute δεν τους πάει!

3 Θα πέρασω με πορτοκαλί αν νιώθω ρέμπελος

Αιγόκερως που δεν ακολουθεί τους κανόνες  = είδος υπό εξαφάνιση! Από προσωπική εμπειρία θα πω ότι στην καραντίνα έβγαινα με μάσκα για περπάτημα επειδή η κολλητή ακολουθούσε τους νόμους από το Α ως το Ω. Γενικά νιώθουν ανασφαλείς αν κάνουν κάτι επαναστατικό. Γι’ αυτό ξέρουν το Σύνταγμα απ’ έξω και ανακατωτά.

4 Η σκληρή δουλειά – και η συμφωνία με τον διάβολο – δε θα με κάνει να αποτύχω ποτέ

Επίσης δύσκολο είναι να βρεις Αιγόκερω που να μην είναι boss ass bitch. Ξέρουν να δουλεύουν σκληρά και το κίνητρο για την επιτυχία είναι βαθειά ριζωμένο μέσα τους. Όσες τρικλοποδιές και να τους βάλει η ζωή, θα τις ξεπεράσουν για να φτάσουν στην κορυφή.

5 Ποιο είναι το κακό στο να μου αρέσουν τα βαρετά πράγματα;

Μπορεί να είναι μέσα για μια έξοδο, αλλά πρέπει να ξέρεις πως αν βγεις με Αιγόκερω, τότε μην περιμένεις ξενύχτια και μεθύσια. Κάποιος πρέπει να αγαπήσει τα βαρετά πράγματα και αυτή είναι δουλειά για το συγκεκριμένο ζώδιο.

6 Θα σε κρίνω, αλλά για το καλό σου

Έχεις κάποιο πρόβλημα στη ζωή σου; Ο Αιγόκερως είναι ο φίλος που θα σε κρίνει αλλά με το mentality να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και ώριμα. Δε θα είναι καθόλου soft, αλλά σαν σωστός μπαμπάς του ζωδιακού, θα σε βοηθήσει πολύ! *καρδούλες παντού*

7 Μη μου παραβιάζεις τον προσωπικό μου χώρο, αλλά μην τολμήσεις να είσαι κι απόμακρ@!

Στα ερωτικά τους τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν μπλέξεις με Αιγόκερω, τότε να ξέρεις ότι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα θα καούν. Για να καταλάβεις καλύτερα, το συναίσθημα της μοναξιάς και της αγάπης θα έρθουν κόντρα. Μια θέλουν να είσαι δίπλα τους και την άλλη απλά να εξαφανιστείς. Normal af.

8 Όχι, θα σου πω ΕΓΩ το λάθος σου!

Μπορεί να είσαι ο κολλητός του όμως αν κάνεις κάπου λάθος, θα σε ξεχέσουν. Θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σου δείξουν πραγματικά τι πήγε στραβά σε μια κατάσταση (εξαιρετικοί παρατηρητές εκτός των άλλων). Τα δικά τους τα λάθη όμως μην τολμήσεις να τους τα επισημάνεις!

9 Ο εφιάλτης μου; Να μην γράψει ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ στο POS

Στόχος ζωής τού Αιγόκερου είναι να γίνει ο/η επιτυχημέν@ και πλούσι@ θείος/θεία. Θέλουν να έχουν πάντα λεφτά στον τραπεζικό τους λογαριασμό, για να μπορούν να αγοράσουν όλα τα όμορφα και πολυτελή πράγματα. Σκέψου λοιπόν ότι το γεγονός να μην τους εγκριθεί η κάρτα ή να έχουν ξεχάσει το πορτοφόλι τους ισοδυναμεί με θάνατο!

10 Alone time, quality time

Η μοναξιά τού πάει του Αιγόκερου. Όχι πάντα, αλλά από επιλογή τους θέλουν προσωπικό χώρο ώστε να ξεκουραστούν από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς. Ξέρουν να περνάνε και μόνοι τους καλά. Γι’ αυτό όταν πουν ότι χρειάζονται μια μέρα για τον εαυτό του, μην τους ενοχλήσεις – για το καλό σου.

11 Κατά βάθος νιώθω πράγματα για εσένα. Πρέπει να ψάξεις πολύ όμως…

Το να κάνεις έναν Αιγόκερω να νιώσει πράγματα για εσένα, πόσο μάλλον να σε ερωτευτεί, είναι σπάνιο και δύσκολο. Επιλέγουν να είναι απόμακροί ώστε να μην πληγωθούν, όμως όταν ανοίξουν την καρδιά τους για εσένα, να ξέρεις θα θέλουν να τους συμπεριφέρεσαι σαν μωρό παιδί. Θα αφεθούν, πού θα πάει, απλά θέλει λίγη υπομονή μέχρι να σπάσει αυτό το τοίχος.

12 Το ‘χουμε. (Δεν το’ χουμε!) Το’ χουμε.

Το άγχος που έχει ο Αιγόκερως για το αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει κάτι στην ώρα του και όπως το έχει φανταστεί, είναι out of this world! Στο μυαλό του έχει όλα τα πιθανά σενάρια που μπορούν να πάνε λάθος. Προσπαθεί λοιπόν να τα εξαλλείψει. Κι αν δημιουργηθούν και άλλα με αυτές τις αλλαγές; Μια συνεχόμενη λούπα, δε βγάζεις άκρη.

13 Πώς τολμάς να μου προσφέρεις βοήθεια; Τι είμαι, κανένας Καρκίνος;

Κοίτα να δεις, ο Αιγόκερως δε θα ζητήσει τη βοήθειά σου ούτε τώρα ούτε ποτέ. Προσπαθεί πολύ να το παίξει Mr&Mrs independant, όμως το σχέδιό τους δε βγαίνει πάντα όπως θέλουν. Αν λοιπόν σου που ότι θέλουν τη βοήθειά σου, τότε πρέπει να νιώσεις πολύ special.

14 Θα σου φτιάξω ή θα δημιουργήσω τα daddy issues

Αν έχεις έναν πρώην Αιγόκερω, τότε θα καταλάβεις ακριβώς αυτή τη φράση. Θα σου συμπεριφερθεί κυριολεκτικά ως πατέρας. Θα λάβεις πολλή προστασία – συναισθηματική και φυσική – αλλά και πολλή σοβαρότητα. Disclaimer: πριν μπεις σε σχέση μαζί του, να ξέρεις ότι ο χωρισμός θα είναι δύσκολος, για εσένα όχι για εκείνον. Πολλά τα issues.

15 Σου έτρωγε χρόνο έτσι και αλλιώς, τι κλαις τώρα;

Ο χωρισμός για έναν Αιγόκερω είναι παιχνιδάκι. «Έγινε, τελείωσε, προχωράμε». Keep that in mind όταν χωρίσεις, θα σε κρίνει και θα απορήσει μαζί σου αν κλάψεις ή στεναχωρηθείς. Είναι λίγο cold hearted, ιδιαίτερα όταν κάποιος τους κάνει μ@λ@κί@ και τους φτάσουν στο τέλος.

16 Τι δεν καταλαβαίνεις, τα κάνω όλα καλύτερα μόνος μου!

Ο Αιγόκερως είναι αυτό το παιδί στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο που σπαζότανε άπειρα αν ο καθηγητής έλεγε ότι η εργασία είναι ομαδική. Όπως είναι λογικό δε δουλεύουν όλοι το ίδιο καλά για ένα πρότζεκτ. Ο Αιγόκερως το ξέρει πολύ καλά αυτό και έτσι θα ψάξει να βρει τους καλύτερους από την τάξη. Δεν πάει με φιλικά συναισθήματα, θα σε κλάσει κυριολεκτικά αν ξέρει ότι είσαι λίγο πιο επιρρεπής, ακόμα και κολλητός να είσαι.

Το ζώδιο της θαλάσσιας κατσίκας μπορεί να είναι λίγο αυστηρό αλλά έχει τις πιο σωστές επιλογές στην ζωή. Ίσως να του μοιάσουμε λίγο; 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET