ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η «Συνταγή της Μαγείας» αποκαλύπτεται στη νέα καμπάνια της Coca-Cola!

Τα 3 μαγικά υλικά που μας φέρνουν κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γύρω από ένα τραπέζι.

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2023

Η Coca-Cola, ένα brand που έχει συνδεθεί απόλυτα με τις στιγμές εκείνες που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και βρισκόμαστε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι, παρουσιάζει τη νέα διεθνή καμπάνια της «Η Συνταγή της Μαγείας» και μας αποκαλύπτει τα 3 υλικά που αρκούν για να κάνουν κάθε τραπέζι πραγματικά μαγικό: οι στιγμές με τους αγαπημένους μας, ένα απολαυστικό γεύμα και μια παγωμένη Coca-Cola!

Τα οικογενειακά τραπέζια και τα γεύματα με φίλους μας έχουν μία μοναδική αξία. Εκεί μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας και ερχόμαστε σε επαφή με ό,τι έχει πραγματική αξία για εμάς. Γύρω από ένα τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα, συνταγές γεμάτες γεύση, και μία παγωμένη Coca-Cola, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αξέχαστες και απολαυστικές στιγμές. Και αυτά τα τρία υλικά αρκούν για να δημιουργήσουν την πιο επιτυχημένη Συνταγή της Μαγείας.   

Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας της Coca-Cola που μας καλεί να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μοναδικές, μαγικές στιγμές και τις δικές μας παραδόσεις γύρω από το τραπέζι. Πρωταγωνίστρια της διεθνούς καμπάνιας είναι το γνωστό μοντέλο Gigi Hadid που μοιράζεται τη δική της Συνταγή της Μαγείας. 

«Στην Coca-Cola πιστεύουμε πως η στιγμή που απολαμβάνουμε ένα γεύμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχει μοναδική αξία για τον καθένα από εμάς. Ειδικά στην Ελλάδα, αυτές οι στιγμές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με ένα Κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι ή μια βραδιά με αγαπημένους φίλους. Μέσα από τη νέα μας καμπάνια, με τίτλο ‘Η Συνταγή της Μαγείας’ ερχόμαστε να υπενθυμίσουμε την αξία κάθε συνταγής που μας φέρνει κοντά με τους αγαπημένους μας. Μια παράδοση που αξίζει να κρατήσουμε ζωντανή», σημείωσε η Ιωάννα Τοπάλη Marketing Lead Greece, Cyprus & Malta, Coca-Cola Company.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET