ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 5 συνήθειες του χωρισμένου…

Σε εσάς που μπήκε ο Απρίλης και έφερε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Στα συναισθήματα. Στη διάθεση σας. Σε εσάς που χαίρεστε λίγο λιγότερο τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Σε εσάς που δεν προλαβαίνετε να εκνευριστείτε με τη ζέστη και το come back των αιμοβόρων κουνουπιών. Σε εσάς που βρίσκεστε στη σχολή μαζί με άλλα 200 […]

Default avatar

Guest Author

19 Απριλίου, 2016

Σε εσάς που μπήκε ο Απρίλης και έφερε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Στα συναισθήματα. Στη διάθεση σας. Σε εσάς που χαίρεστε λίγο λιγότερο τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Σε εσάς που δεν προλαβαίνετε να εκνευριστείτε με τη ζέστη και το come back των αιμοβόρων κουνουπιών. Σε εσάς που βρίσκεστε στη σχολή μαζί με άλλα 200 άτομα και ακούτε μονάχα τις σκέψεις σας. Σε εσάς που το αγελαδίσιο βλέμμα αποτελεί μόνιμο τατουάζ στο πρόσωπο. Σε εσάς που έχετε υπεραναλύσει τα αίτια του χωρισμού σε όλες σας τις επαφές κάθε φορά με το ίδιο πάθος. Σε εσάς τέλος πάντων που σκέφτεστε ολημερίς πόσα θα μπορούσατε να είχατε πει και εν τέλει δεν είπατε τίποτα. Σε εσάς απευθύνομαι.

Τα νέα είναι ευχάριστα. Είμαστε πολλοί. Και όλοι οι χωρισμένοι έχουμε τις ίδιες συνήθειες:

#1 Αλκοόλ

Χωρίς αμφιβολία, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που προτιμάμε τον εμετό και τον πονοκέφαλο από το κλάμα, αλλά το προτιμάμε. Είναι μάλλον αυτό που λένε πως για να ξεχάσεις τον πόνο, πρέπει να πονέσεις για κάτι άλλο. Απλά θυμήσου πως μαζί με τον/τη γκόμενο/α, δεν χρειάζεται να χάσεις και το συκώτι σου. Μέτρον άριστον.

drinking

#2 Μουσική

Έχεις κλείσει την πόρτα στο δωμάτιο. Έχεις γείρει το κεφάλι στο παράθυρο του αστικού. Έχεις καθίσει σε στάση νεκρού στον καναπέ κοιτώντας το ταβάνι. Αν δεν σε έχει πάρει ο ύπνος (κάτι που σε καθιστά αυτομάτως την ντροπή των χωρισμένων), έχεις ανοίξει ήδη το YouTube. Και κλαις με τραγούδια που την προηγούμενη βδομάδα σε ξεσήκωναν. Σε ξεσήκωναν τόσο πολύ, που συχνά ξεχνούσες πως δεν είσαι χταπόδι για να χτυπιέσαι μ’ αυτόν τον τρόπο. Όσο άσχετο ή ευχάριστο κι αν είναι το τραγούδι, εσύ θα βρεις μια αφορμή να κλάψεις. Δεν σε φοβάμαι!

music

#3 Check in

[scis id=”59″]

Κι εντάξει δηλαδή, χώρισες. Εννοείται πως ήταν ένα μικρο, δυσάρεστο διάλειμμα στη γαμάτη ζωή σου και τον/την έχεις ήδη ξεχάσει. Περνάς τέλεια στη γωνίτσα του τραπεζιού που κάθεσαι, κοιτώντας επίμονα το κινητό σου. Περιμένεις να δεις αν θα αξιωθεί να στείλει ένα μήνυμα αγάπης ή αν θα κάνει like στη δημοσίευση σου. Να έρθει στην τοποθεσία σου δεν το αναφέρω καν, διότι… ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

cry (2)

#4 Μπάνιο

Ή θα το ρίξεις στην υποχονδρίαση και θα κάθεσαι στην μπανιέρα επί ώρες, σκεπτόμενος τα ίδια και τα ίδια με το νερό να πέφτει πάνω σου καυτό (πρόκειται για τον χωρισμένο σινεφίλ που θα μουλιάσει σαν το ρεβίθι για να το ζήσει στο έπακρο). Ή θα ξεχάσεις τι θα πει υγιεινή! Είσαι από το βράδυ του χωρισμού άλουστος/η. Έχεις καταφέρει το απόλυτο beauty sleep, αφού δεν κάνεις κάτι άλλο πέρα από το να κοιμάσαι. Λογικά είναι ένας τρόπος έκφρασης. Κάτι σαν την απεργία πείνας με τη διάφορα πως η πρώτη έχει επιπτώσεις στον ίδιο τον δεινοπαθούντα και όχι στους γύρω του.

bath

#5 Σειρές και ταινίες

Θέλεις να απασχολείται με κάθε τρόπο το μυαλό σου. Έχεις καταφέρει να τελειώσεις το Breaking Bad σε λιγότερο από τρεις μέρες, αν και πετάγεσαι κάθε μια ώρα στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς (χρυσό πλέον) για την αναπλήρωση της φαγωμένης σοκολάτας.

eating

Ίσως να χρειαζόμαστε μια αφορμή να πλακωθούμε στις σοκολάτες και γενικότερα στο φαγητό. Ίσως και να χρειαζόμαστε το δράμα στη ζωή μας. Ίσως να έχουμε ανάγκη να κάνουμε όλα τα παραπάνω, ώστε να βγούμε για λίγο από τη ρουτίνα. Αυτό σηματοδοτεί άλλωστε και ένας χωρισμός. Μια καινούρια ρουτίνα. Ένα καινούριο ξεκίνημα.

Σου δίνω διορία μια εβδομάδα να ζήσεις τον μελοδραματισμό σου (αν δεν έχεις βαρεθεί μέχρι τότε). Έπειτα θα βγεις ξανά στην άσχημη πραγματικότητα και θα προσπαθήσεις να την ομορφύνεις με το υπέροχο χαμόγελο σου. Είμαι σίγουρος πως θα σε ανταμείψει με κάποιον τρόπο.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET