ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Συγκινεί ο 19χρονος που πέρασε στην Ιατρική Iωαννίνων, ενώ δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή!

Η εβδομάδα που τελειώνει σιγά σιγά [μη βιαζόμαστε βέβαια πολύ, έχουμε και ένα ΣΚ στα σκαριά] ανήκει δικαιωματικά στις Πανελληνίες Εξετάσεις. Με το που ανακοινώθηκαν οι βάσεις το πρωινό της Τρίτης και οι πρώτες εκτιμήσεις διατυπώθηκαν, το φως της δημοσιότητας, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο, βρήκαν και διάφορες ιστορίες από τους φετινούς επιτυχόντες. Πρώτο παράδειγμα, ο […]

Δήμητρα Πραντάλου

30 Αυγούστου, 2019

Η εβδομάδα που τελειώνει σιγά σιγά [μη βιαζόμαστε βέβαια πολύ, έχουμε και ένα ΣΚ στα σκαριά] ανήκει δικαιωματικά στις Πανελληνίες Εξετάσεις. Με το που ανακοινώθηκαν οι βάσεις το πρωινό της Τρίτης και οι πρώτες εκτιμήσεις διατυπώθηκαν, το φως της δημοσιότητας, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο, βρήκαν και διάφορες ιστορίες από τους φετινούς επιτυχόντες.

Πρώτο παράδειγμα, ο πρώτος της Ιατρικής Αθηνών που συγκέντρωσε 19.753 μόρια, Γιάννης Ιατρού, τον οποίο μάλιστα κάλεσε τηλεφωνικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τον συγχαρεί. Δεύτερο παράδειγμα, η διπλή επιτυχία για μια οικογένεια στη Λάρισα, αφού μητέρα και γιος έδωσαν μαζί Πανελλήνιες και πέρασαν στη σχολή της πρώτης επιλογής τους.

Προχωράμε, όμως, και σε ένα τρίτο παράδειγμα που απ’όλα όσα γράφτηκαν είναι και το πιο σημαντικό. Γιατί, κακά τα ψέματα παιδιά, η μοίρα παίζει τραγικά παιχνίδια ορισμένες φορές.

Που λέτε, ένας ακόμα υποψήφιος των φετινών Πανελλαδικών που κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική, είναι και ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος. Ο 19χρονος συγκέντωσε 18.284 μόρια που του άνοιξαν τις πόρτες της Ιατρικής Ιωαννίνων.

Αν η ιστορία του Κωνσταντίνου τελείωνε εδώ, τότε θα ήταν ένας ακόμα πρωτοετής που άκουγε τα συγχαρητήρια και την καλή σταδιοδρομία και ο καθένας θα τράβαγε ύστερα το δρόμο του.

Η ιστορία, όπως καταλαβαίνετε έχει και συνέχεια, αφού ο Κωνσταντίνος που αρίστευσε και πέρασε στην Ιατρική, δίνει μάχη για τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Νοσηλεύεται με οξεία μυελογενή λευχαιμία και χρειάζεται άμεσα αίμα και αιμοπετάλια.

Η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του κάνουν έκκληση για βοήθεια, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και με τη σειρά του, από το λειτούργημα του γιατρού να βοηθήσει κι άλλους συνανθρώπους να ξεπεράσουν τα δικά τους.

Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο» στο νοσοκομείο του Ρίου. Αιμοπετάλια μόνο στο ίδιο το νοσοκομείο. Για επικοινωνία με την μητέρα του Ειρήνη στο τηλέφωνο 6980896810.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET