ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Σε σχολείο της Αμαλιάδας έκαναν κατάληψη για τον ίδιο λόγο που κάναμε κάποτε κι εμείς!

Οι μαθητές στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους καθηγητές και προχώρησαν σε κατάληψη για την τιμημένη 5ημερη εκδρομή. Συγκεκριμένα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου επιμένουν να πραγματοποιηθεί η πενθήμερη τον Δεκέμβριο αντί τον Μάρτιο που προτείνουν οι καθηγητές, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν συνοδούς. Οι λόγοι που διαμαρτύρονται για τον […]

Neopolis Team

26 Οκτωβρίου, 2017

Οι μαθητές στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους καθηγητές και προχώρησαν σε κατάληψη για την τιμημένη 5ημερη εκδρομή.

Συγκεκριμένα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου επιμένουν να πραγματοποιηθεί η πενθήμερη τον Δεκέμβριο αντί τον Μάρτιο που προτείνουν οι καθηγητές, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν συνοδούς.

Οι λόγοι που διαμαρτύρονται για τον μήνα Μάρτιο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι μαθητές, είναι γιατί πιστεύουν ότι τότε δεν θα υπάρχει συμμετοχή καθηγητών αφού θα βρίσκονται στο ζενίθ της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και δεν θα είναι πρόθυμοι να αποσυντονίσουν το πρόγραμμά τους. Επομένως φοβούνται ότι ούτε θα βρουν συνοδούς για την εκδρομή.

Γι’αυτό ακριβώς, τον λόγο πήρε το δεκαπεντεμελές μαθητικό συμβούλιο, αποφασίζοντας να βάλουν τελικά λουκέτο χθες το πρωί στην κεντρική είσοδο χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος στους καθηγητές. Μάλιστα σε αυτή τη κίνηση υπάρχει συμπαράσταση και από τους υπόλοιπους μαθητές του Λυκείου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση.

Δεν επικροτούμε την κατάληψη, αλλά η πενθήμερη είναι κάτι που θέλουν όλοι οι μαθητές της Γ’Λυκείου, ειδικά σε συνδυασμό με το άγχος των Πανελληνίων. Μετά το τέλος του σχολείο, η εκδρομή είναι αυτό που θυμούνται όλοι…

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET