ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σχέση εξ αποστάσεως | Όταν η αγάπη ξεπερνάει τα χιλιόμετρα…

Πολύ συχνά βλέπεις άτομα που διατηρούν μια σχέση εξ αποστάσεως και λες από μέσα σου «Μα πως μπορούν και το κρατάνε; Δεν φοβούνται , δεν τους λείπει;» Όμως όταν τα φέρει έτσι η ζωή που θα πρέπει να επιλέξεις κι εσύ αν θα διατηρήσεις μια τέτοια σχέση ή θα την αφήσεις να χαθεί κι απλά […]

Default avatar

Guest Author

29 Ιουνίου, 2016

Πολύ συχνά βλέπεις άτομα που διατηρούν μια σχέση εξ αποστάσεως και λες από μέσα σου «Μα πως μπορούν και το κρατάνε; Δεν φοβούνται , δεν τους λείπει;»

Όμως όταν τα φέρει έτσι η ζωή που θα πρέπει να επιλέξεις κι εσύ αν θα διατηρήσεις μια τέτοια σχέση ή θα την αφήσεις να χαθεί κι απλά θα χωρίσεις , το πιο πιθανό είναι πως θα κάνεις μια προσπάθεια να δεις πώς θα κυλήσει.


Κι όταν δεις ότι όλα βαδίζουν καλά, δεν νιώθεις ανασφάλεια και δεν πιέζεσαι συναισθηματικά, τότε είναι που η σχέση δυναμώνει, περνάει σε άλλο επίπεδο. Η απόσταση σε κάνει να μιλάς πιο πολύ και πιο συχνά, σε παρακινεί να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, γιατί άλλωστε μόνο μέσα από τα λόγια θα μπορέσεις να δώσεις στον άλλο να καταλάβει τι πραγματικά νιώθεις γι’ αυτόν.

[scis id=”59″]

Ο έρωτας γίνεται πιο ισχυρός και μετουσιώνεται σιγά σιγά σε αγάπη ουσιαστική, που δεν διαλύεται εύκολα. Νιώθεις μία λαχτάρα να δεις τον άλλο και σου λείπει τόσο που όταν συναντιέστε είναι σαν να γνωρίζεστε ξανά από την αρχή, σαν να ήσασταν τόσο καιρό σ’ έναν λήθαργο και ξαφνικά να ξυπνήσατε.

Δεν μπορούν όμως όλοι να διατηρήσουν μια σχέση εξ αποστάσεως. Πρέπει να αλλάξεις, να πολεμήσεις με τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου και να εμπιστευτείς σε μεγάλο βαθμό τον σύντροφο σου. Γιατί αν δεν κάνεις αυτό το «κλικ» που λέμε, την αλλαγή που θα διατηρήσει τη σχέση σας δυνατή σε κάθε συνθήκη, τότε το πιο πιθανό είναι να χωρίσετε και να τελειώσει όλο αυτό άδοξα και άδικα.

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET