ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σχέσεις με… το ζόρι | Όταν κάποιος ενδιαφέρεται, φαίνεται. Δε θα σου επέτρεπε να έχεις αμφιβολίες.

Οι ανθρώπινες σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές, είναι κάτι πολύ περίπλοκο και δύσκολο. Απαιτούν πολλά όπως υπομονή, κατανόηση και ειλικρίνεια. Μετά από πολλή προσπάθεια κι αφού περάσει ένα κάποιο χρονικό διάστημα στο οποίο δύο άνθρωποι έχουν καταφέρει να γνωριστούν, κάποιες σχέσεις καταφέρνουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο χρόνο και θεωρούνται πετυχημένες. Είναι αληθινές, ειλικρινείς […]

Default avatar

Guest Author

22 Μαρτίου, 2017

Οι ανθρώπινες σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές, είναι κάτι πολύ περίπλοκο και δύσκολο. Απαιτούν πολλά όπως υπομονή, κατανόηση και ειλικρίνεια.

Μετά από πολλή προσπάθεια κι αφού περάσει ένα κάποιο χρονικό διάστημα στο οποίο δύο άνθρωποι έχουν καταφέρει να γνωριστούν, κάποιες σχέσεις καταφέρνουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο χρόνο και θεωρούνται πετυχημένες. Είναι αληθινές, ειλικρινείς κι η αγάπη είναι αμοιβαία. Αυτό όμως είναι το τελικό στάδιο της σχέσης.

Για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο, η βασική προϋπόθεση είναι και τα δύο άτομα να θέλουν να προσπαθήσουν προκειμένου να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση και να ενδιαφέρονται εξίσου ο ένας για τον άλλον.

Πολλές είναι οι φορές που το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο. Το να προσπαθεί όμως ο ένας από τους δύο για να διατηρηθεί μία σχέση δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο σε αδιέξοδο. Ωστόσο, το να το αποδεχτεί αυτό και να καταφέρει να ξεφύγει από τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Γιατί αυτός νοιάζεται. Κι ως γνωστόν, τους ανθρώπους που αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για αυτούς, δε θέλουμε να τους απομακρύνουμε από δίπλα μας.

Δυστυχώς όμως, ούτε να τους αλυσοδέσουμε μπορούμε ούτε να τους κρατήσουμε με το ζόρι. Δε χρειάζεται να επιμένεις σε αυτήν την κατάσταση. Ούτε να ζεις με την ψευδαίσθηση ότι ίσως ο άλλος νοιάζεται για εσένα, αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις.

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται, φαίνεται. Δε θα σου επέτρεπε να έχεις αμφιβολίες.

Όσο άσχημο κι αν είναι που τα αισθήματά σου δεν είναι αμοιβαία και δεν έχουν την ανταπόκριση που θα ήθελες, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που δεν ένιωσε αυτά που ήθελες να νιώσει. Ούτε τον εαυτό σου όμως χρειάζεται να κατηγορήσεις. Κανένας από τους δύο δεν ευθύνεται. Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι εμείς έχουμε το συνήθειο να τα αναλύουμε και να τα επεξεργαζόμαστε τόσο πολύ, ενώ δεν υπάρχει λόγος.

Απλά δεν υπήρχε χημεία. Τίποτα παραπάνω.

Στη ζωή μας θα γνωρίσουμε πολλούς ανθρώπους κι όπως είναι το προφανές, δε θα ταιριάξουμε με όλους.

Η ζωή είναι σύντομη για να αναλώνεσαι με άτομα που δεν εκτιμούν και δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό που έχουν δίπλα τους.

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET