Τιβί

Survivor: «Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα και το Twitter τα πήρε άσχημα!

Λογικά δε μιλούσε για τον Μπο... 😶

Neopolis Team

24 Ιανουαρίου, 2023

Λίγες εβδομάδες μέσα στο Survivor και ήδη μιλάμε για αγάπες και λουλούδια. Πολύ ρομαντικοί μας βγήκαν εκεί στο παιχνίδι.

Θα πίστευε κανείς ότι οι σχέσεις που θα μας απασχολούσαν θα ήταν του Σάκη και της Μαριαλένας και του Μαρτίκα με την Βρισηίδα, αλλά η αποχώρηση της τελευταίας άλλαξε από νωρίς τα πλάνα. Ωστόσο, Survivor είναι αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να μας αφήσει παραπονεμένους.

Το νέο ειδύλλιο λοιπόν, που μας κάνει να ξεχνάμε ότι βλέπουμε ριάλιτι επιβίωσης κι όχι το Power of Love, είναι το Καρολίνα-Μάριος. Αλλά αυτό έχει παιχτεί τόσο πολύ, που πλέον μοιάζει με μπαγιάτικη είδηση. Η σκηνή στην καλύβα ήταν το highlight του προτελευταίου επεισοδίου και πλέον μας ενδιαφέρει το aftermath. Μέρος αυτού είναι επίσης η αντίδραση του Μπο, καθώς και της Ελευθερίας Ελευθερίου, που μάθαμε ότι ήταν η σχέση τού Μάριου Πρίαμου και πως έχει πάρει βαριά τα κερατιάτικα.

Για τους «εκτός παιχνιδιού» φάνηκε να ανησυχεί και η Ασημίνα, καθώς στη διάρκεια του συμβουλίου είπε έμμεσα ότι είναι φίλη με τον Μπο, ζητώντας από την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας να μην τον εκθέτει με ό,τι κάνει.

Η επέμβαση της διαγωνιζόμενης με τα κόκκινα δεν άρεσε ούτε στον Μάριο Πρίαμο αλλά ούτε και στην Καρολίνα. Η τελευταία μάλιστα, στην προσωπική της συνέντευξη, εξέφρασε την επιθυμία της να μην ασχολείται κανείς με τα προσωπικά της (όχι ότι μας δίνεται άλλη επιλογή), ενώ σημείωσε ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί πως δε θα ξαναϋπάρξει παράνομη συνάντηση με τον Μάριο Πρίαμο κι ας σημαίνει αυτό ότι θα τιμωρηθεί όλη η ομάδα. Challenge για εσάς: Δώστε ένα καλύτερο παράδειγμα ομαδικού πνεύματος…

Για το κλείσιμο των δηλώσεών της επέλεξε μια γλυκανάλατη φράση για τον έρωτα, «Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια», αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε μήπως είναι λίγο νωρίς ακόμα να μιλάμε για αγάπες. Δυο εβδομάδες παίζει το Survivor…

Τέλος πάντων, το Twitter τσίνησε πολύ με τα λόγια αυτά που στην ουσία επισημοποίησαν τη σχέση Μάριου-Καρολίνας, και έσταξε το δηλητήριό του κάνοντας έτσι bro fist στον απατημένο Μπο. Επίσης, χτύπησε παλαμάκια στην Ασημίνα.

#1 Ας αφήσουμε τον Μπο να μιλήσει καλύτερα

#2 Ακούγεται λογικό  

#3 Δε βρίσκουμε κάτι κακό

#4 Όλα οκ, αρκεί να μην μπλέκουν οι άλλοι στα προσωπικά της 👍

#5 Δεν την πολυενδιαφέρει και βασικά κιολάς

#6 Μη βάζετε όρια στα λόγια αγάπης

#7 Θα μελετηθεί ως case study  

#8 Εμείς με όλα αυτά που γίνονται στο Survivor:  

#9 Δεν είναι σωστός μπρο 

Εμείς από την πλευρά μας, ονειρευόμαστε αυτή τη στιγμή:

Ατζούν, βάλε τα δυνατά σου!

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET