Τιβί

O Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα μπει στο Survivor!

Τι παράσταση ετοιμάζονται να δώσουν;!

Neopolis Team

23 Ιανουαρίου, 2023

Για το καθόλου-κρυφό-ειδύλλιο μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας, σίγουρα τα μάθατε. Παρά την απόσταση Άγιος Δομίνικος – Ελλάδα, τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα.

Από την κυκλοφορία της φήμης μέχρι σήμερα, έχουμε δει ήδη την αντίδραση του Μπο και (πρώην) συντρόφου της Καρολίνας, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια Σου» και ουσιαστικά ανακοίνωσε το χωρισμό τους. Προς το παρόν η παίκτρια των Μαχητών δε γνωρίζει κάτι γι’ αυτό, αλλά σίγουρα θα τον υποπτεύεται μετά και τα χθεσινά γεγονότα στο συμβούλιο. Ταυτόχρονα, ο Μπο έβαλε τέλος και στη φιλία του με τον Μάριο Πρίαμο και γενικότερα γκρεμίστηκαν κάποιες ανθρώπινες σχέσεις εδώ (και χτίστηκαν κάποιες άλλες, αλλά με τι κόστος;).  

Το θέμα είναι ότι ο Μπο δεν είναι ο μοναδικός πληγωμένος στην ιστορία. Ο Μάριος έχει είχε επίσης μια σχέση εκτός Survivor, με ένα πρόσωπο γνώριμο σε εμάς, aka Ελευθερία Ελευθερία – ή για περισσότερη σιγουριά αναγνώρισης, το Τελεφερίκ! Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, αναφέροντας ότι οι δυο τους είναι επίσης φρέσκο ζευγαράκι, αφού η σχέση τους ξεκίνησε την περίοδο των Χριστουγέννων. Πηγές αναφέρουν ακόμα πως η Κύπρια τραγουδίστρια είναι χάλια μετά τα τελευταία γεγονότα, ενώ ακόμα χειρότερο το κάνει το γεγονός ότι έχει προγραμματιστεί να μπει κι εκείνη στο παιχνίδι.

Κάτι για μειωμένα νούμερα λέγαμε την τελευταία φορά, Ig αυτή είναι η στιγμή που ο Ατζούν τρίβει τα χεράκια του! 

Πάντως, αυτό που καταλαβαίνουμε από τα τελευταία νέα είναι ότι το ειδύλλιο Καρολίνας-Μάριου παίζει εδώ και καιρό, πράγμα που επιβεβαίωσε και η Βρισηίδα στην εκπομπή «Πρωινό μας». Όπως είπε:

Δε θέλω να πω το μυστικό της Καρολίνας. Μου είπε πριν φύγω αν πρόσεξα κάτι και λέω «έχω τα δικά μου προβλήματα, τι να προσέξω». Μου είπε «δεν πρόσεξες εμένα με τον Μάριο Πρίαμο;» Λέω «κάτι κατάλαβα». Μετά δεν ξαναμιλήσαμε και σηκώθηκα και έφυγα από το παιχνίδι. Δε ήξερα πως θα εξελιχθεί τόσο πολύ, σίγουρα δεν είναι στημένο. Τα παιδιά είχαν μια έλξη και ήμασταν πολλές μέρες μαζί.

Τώρα μένει να μάθουμε αν η Ελευθερία θα μπει όντως στο παιχνίδι κι αν ο Ατζούν θα κυνηγήσει την είσοδο του Μπο.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Το Sex/Life έρχεται τον Μάρτιο στο Netflix, σε περίπτωση που είχατε ξεχάσει την ύπαρξή του!

Τιβί

Mente Fuerte για Σολωμού: «Δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί, είναι καλό marketing αυτό»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET