Τιβί

Survivor All Star: Ο Σάκης σκέφτεται να αποχωρήσει και η Μαριαλένα να τον ακολουθήσει!

Το ζευγαράκι δεν τα καταφέρνει καλά χώρια...

Neopolis Team

18 Ιανουαρίου, 2023

Οκ, το ξέρουμε ότι δε βρισκόμαστε εκεί και δε ζούμε υπό τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες, αλλά ένα «Και τότε γιατί πήγες;;;» μας πνίγει κάθε φορά που διαβάζουμε για οικειοθελείς αποχωρήσεις. Τώρα περισσότερο από ποτέ, καθώς είναι (τουλάχιστον) δεύτερη φορά για τον καθένα, και επίσης δεν έχουμε κλείσει ούτε δύο εβδομάδες παιχνιδιού.

Η Βρισηίδα είναι αυτή που έκανε την αρχή, φεύγοντας από το Survivor All Star την πρώτη εβδομάδα. Το παράδειγμά της ωστόσο φέρεται να θέλει να ακολουθήσει ο Σάκης Κατσούλης, πράγμα που αν συμβεί, θα φύγει και η Μαριαλένα. We just know ότι ο Ατζούν βράζει στο ζουμί του με αυτές τις εξελίξεις!

Λογικό, αν σκεφτείς ότι το ζευγαράκι ήταν μεγάλος άσος στο μανίκι της παραγωγής. Η απόφασή της όμως να τους χωρίσει όσον αφορά τις ομάδες, ίσως δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε. Αν δηλαδή στόχος ήταν να δημιουργήσει drama και ίντριγκα, τότε κατάφερε να κινδυνεύει να τους χάσει με οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Τις σκέψεις του Σάκη γι’ αυτό το σενάριο τις αποκάλυψε η Μαριαλένα, η οποία σε προσωπική της συνέντευξη είπε πως δεν έχει κυρίως το ψυχικό κουράγιο να αντέξει το παιχνίδι. «Ο Σάκης δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του ώστε να ανοιχτεί, να πει τους προβληματισμούς του, δεν είμαι εγώ μαζί του. Και ο Σάκης το παιχνίδι το έχει ζήσει μαζί μου.», δήλωσε συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο

Η ίδια πρόσθεσε ακόμα ότι τον καθησύχασε προς το παρόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από «το παιχνίδι των ανατροπών» (ας κάνουμε και λίγο περήφανο τον Λιανό). Το σίγουρο είναι πως όλοι οι παίκτες επισημαίνουν τον αυξημένο βαθμός δυσκολίας αυτής της σεζόν συγκριτικά με τις παλαιότερες, πράγμα για το οποίο τους/μας είχε προετοιμάσει εξ αρχής η παραγωγή.

Ξέρουμε επίσης ότι η τελευταία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μη χάσει δυνατά ονόματα, μιας και ήδη βλέπει σημαντική πτώση στην τηλεθέαση. Το Survivor All Star ξεκίνησε με 40άρια και πλέον δεν αγγίζει ούτε το 20% στο γενικό σύνολο. Οι εξελίξεις στον Σασμό νικάνε ολοφάνερα το ριάλιτι επιβίωσης, σημειώνοντας χθες 25% και 19,5% αντίστοιχα. Η επόμενη μεγάλη κίνηση για το ριάλιτι θα ήταν η είσοδος του Τριαντάφυλλου, η οποία όλο προαναγγέλεται και όλο διαψεύδεται από τον ίδιο. We give up atp…

FUN ZONE

Τιβί

Survivor: «Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα και το Twitter τα πήρε άσχημα!

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειεύεται και φέρνει αύξηση τιμής για όσους μοιράζονται κωδικούς!

Τιβί

O Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα μπει στο Survivor!

Μουσική

O ΛΕΞ πάει Λονδίνο για συναυλία και φέρνει κι εκεί το sold out!

Τιβί

Το «Έτερος Εγώ» τελειώνει, αλλά ο Τσαφούλιας ξέρει ήδη με τι θα επιστρέψει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET