Τιβί

Survivor | Ο αγώνας επάθλου που θα σπάσει όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, το Survivor θα επιχειρήσει μία ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού θέλοντας να σπάσει κάθε ρεκόρ στην τηλεθέαση. Και ενώ φημολογείται, ότι θα φτάσει μέχρι και ο Ρουβάς στον Άγιο Δομίνικο, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ανακοινώσουν έναν αγώνα επάθλου ανάμεσα στους παίκτες του ελληνικού με εκείνους του τουρκικού Survivor. Αναλυτικότερα, τις επόμενες […]

Default avatar

Guest Author

17 Μαΐου, 2017

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, το Survivor θα επιχειρήσει μία ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού θέλοντας να σπάσει κάθε ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Και ενώ φημολογείται, ότι θα φτάσει μέχρι και ο Ρουβάς στον Άγιο Δομίνικο, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ανακοινώσουν έναν αγώνα επάθλου ανάμεσα στους παίκτες του ελληνικού με εκείνους του τουρκικού Survivor.

Αναλυτικότερα, τις επόμενες μέρες θα δούμε στις οθόνες μας έναν καταπληκτικό αγώνα του οποίου το έπαθλο διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Σημειώνεται μάλιστα πως οι Έλληνες ακολουθούν κατά γράμμα την συνταγή του τουρκικού Survivor που γυρίζεται για 11η φορά στον Άγιο Δομίνικο!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET