ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 συμβουλές που δίνουν οι σεξολόγοι σε κάθε γυναίκα!

Μία επιτυχημένη σχέση απαιτεί σωστή επικοινωνία, σεβασμό κι εμπιστοσύνη. Αναμφισβήτητα όμως, και το σεξ έχει ουσιαστικό ρόλο σε μία σχέση, καθώς σύμφωνα με έρευνες το σεξ αποτελεί περίπου το 50-55% μίας σχέσης. Παρακάτω μπορείτε 4 συμβουλές που κάθε σεξολόγος δίνει στους πελάτες του και μπορείτε να αξιοποιήσετε για να πιάσετε τουλάχιστον το 50% μίας επιτυχημένης […]

Default avatar

Guest Author

8 Νοεμβρίου, 2015

Μία επιτυχημένη σχέση απαιτεί σωστή επικοινωνία, σεβασμό κι εμπιστοσύνη. Αναμφισβήτητα όμως, και το σεξ έχει ουσιαστικό ρόλο σε μία σχέση, καθώς σύμφωνα με έρευνες το σεξ αποτελεί περίπου το 50-55% μίας σχέσης.

Παρακάτω μπορείτε 4 συμβουλές που κάθε σεξολόγος δίνει στους πελάτες του και μπορείτε να αξιοποιήσετε για να πιάσετε τουλάχιστον το 50% μίας επιτυχημένης σχέσης.

 

 Μη ντραπείτε να του πείτε και να του δείξετε αυτό που θέλετε!

sex-3_7

Πολλές φορές ισχύει αυτό που λέμε ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Πείτε στον σύντροφό σας ήρεμα, χωρίς να φαίνεστε τσαντισμένη, τι ακριβώς θέλετε και στη συνέχεια δείξτε το και στην πράξη. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε διάλογο.

Μην σταματήσετε να αυτοικανοποιήστε ακόμη και αν έχετε σύντροφο

Hot bath and candles.

Η σεξουαλική ενέργεια πηγάζει πάντα από μέσα σας και γι’ αυτό μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα πως θα την απογειώσετε. Σύμφωνα με τους σεξολόγους, η αυτοικανοποίηση δείχνει την ανεξαρτησία της σχέσης σας και γι’αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τη σταματήσετε. Ωστόσο, αν τυχαίνει να αυτοικανοποιήστε περισσότερες φορές από όσες κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας, τότε αυτό αποτελεί πρόβλημα και ίσως πρέπει να το ψάξετε λιγάκι.

Να είστε εγωίστριες

sex2_1

Είτε έχετε σχέση χρόνια, είτε είστε τρελά ερωτευμένη με κάποιον που μόλις γνωρίσατε, μην παραμελήσετε ποτέ τον εαυτό σας στο σεξ. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να στοχεύετε πρώτα στο να ικανοποιηθείτε εσείς.

Δεν είναι κακό να μην έχετε και οι δύο όρεξη για σεξ.

sex4_4

Όπως θα ζεσταίνατε το αγαπημένο σας φαγητό για να το απολαύσετε, έτσι και στο σεξ θα πρέπει να έχετε διάθεση και οι δύο. Μπορεί πολλές φορές τα ζευγάρια να περνάνε από την φάση της ρουτίνας, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ρουτίνα στο σεξ. Οι τρόποι για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολλοί και η γκρίνια δεν αποτελεί έναν από αυτούς.

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET