ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Χάρι Πότερ | Δείτε για ποιον χαρακτήρα, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζήτησε συγνώμη που τον …σκότωσε!

Η ημερομηνία 2 Μαΐου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πραγματικούς φαν του Χάρι Πότερ. Κι αυτό, διότι πρόκειται για την επέτειο της μεγάλης μάχης του Χόγκουαρτς. Κάθε χρόνο λοιπόν, τη συγκεκριμένη μέρα, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζητάει συγνώμη που «σκότωσε» κάποιους χαρακτήρες κατά την επική αυτή μάχη, που περιγράφεται στο έβδομο και τελευταίο βιβλίο της αγαπημένης μας σειράς, «Ο […]

Default avatar

Guest Author

5 Μαΐου, 2017

Η ημερομηνία 2 Μαΐου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πραγματικούς φαν του Χάρι Πότερ. Κι αυτό, διότι πρόκειται για την επέτειο της μεγάλης μάχης του Χόγκουαρτς. Κάθε χρόνο λοιπόν, τη συγκεκριμένη μέρα, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζητάει συγνώμη που «σκότωσε» κάποιους χαρακτήρες κατά την επική αυτή μάχη, που περιγράφεται στο έβδομο και τελευταίο βιβλίο της αγαπημένης μας σειράς, «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου».

Μετά την τελευταία της συγνώμη για τον θάνατο του Φρεντ Ουέσλι και του λυκάνθρωπου Ρέμους Λούπιν, η συγγραφέας μοιράστηκε τη θλίψη της για τον θάνατο ενός από τους πιο διάσημους χαρακτήρες των βιβλίων της, που δεν είναι άλλος από τον καθηγητή Σέβερους Σνέιπ.

H πασίγνωστη συγγραφέας ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Εντάξει λοιπόν. Μην αρχίσετε να εξοργίζεστε για αυτό, αλλά φέτος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που σκότωσα (ψιθυριστά) τον …Σνέιπ»

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μήνυμα της συγγραφέος πυροδότησε μια έκρηξη έντονα φορτισμένων συναισθηματικά, απαντήσεων, που άφησαν την έδειξαν για μία ακόμη φορά, πόσο διχασμένη είναι η κοινότητα των φανς του Χάρι Πότερ. Άλλωστε, έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία κεφάλαιο του τελευταίου βιβλίου για να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική υπόσταση και τον αληθινό ρόλο του Σέβερους Σνέιπ στην εξέλιξη και την πορεία της ζωής του Χάρι Πότερ.

Ήταν βλέπετε, η ατελείωτη αγάπη του Σνέιπ για τη μητέρα του Χάρι, τη Λίλυ, που τον οδήγησε να διακινδυνεύσει τη ζωή του ως διπλός πράκτορας που δούλευε για τον Ντάμπλντορ. Κι ο Χάρι μαθαίνει για όλες τις θυσίες που έχει κάνει, αφού τον έχει ήδη σκοτώσει ο Βόλντεμορτ. Εκεί κάπου, εξηγουνται πολλά «μηνύματα» που έστελνε ο Σνέιπ στον νεαρό Χάρι. Παρόλο που ο αγαπημένος μας ήρωας, θύμιζε περισσότερο τον πατέρα του, παρά τη μητέρα του…

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET