ΕΛΛΑΔΑ

Στο marketplace «πωλείται» Freedom Pass έναντι 130€, αυτό θα πει επιχειρηματικό μυαλό!

Πες μας ότι ζεις στην Ελλάδα, χωρίς να μας πεις ότι ζεις στην Ελλάδα.

Neopolis Team

27 Ιουλίου, 2021

Μπορούμε να καταλογίσουμε πολλά στην πανδημία και τα παρελκόμενά της, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έφερε στην επιφάνεια και αρκετά επιχειρηματικά μυαλά. Είναι τα άτομα που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσουν την ευστροφία τους, να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες σωστά, κι εκεί που οι άλλοι δεν περνούν και τόσο καλά, οι ίδιοι να κάνουν την μπίζνα της ζωής τους.

Όσο περισσότερα πατήματα δίνονται μάλιστα, τόσο το καλύτερο. Να, πάρτε για παράδειγμα το Freedom Pass. Πολλοί το είδαν (πέρα από δωροδοκία) σαν ένα ποσό που θα χρησιμοποιήσουν για τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες και θα γλιτώσουν κάποια χρήματα από την τσέπη τους. Το σωστό επιχειρηματικό δαιμόνιο όμως, αυτό από το οποίο σφίζουμε σαν χώρα, το είδε σαν άλλη μία αγγελία στο marketplace του Facebook, που θα του γεμίσει την τσέπη.

*Πες μας ότι ζεις στην Ελλάδα, χωρίς να μας πεις ότι ζεις στην Ελλάδα.*

Το deal είναι 130 ευρώ μετρητά για τα 150 ευρώ του Freedom Pass, πράγμα που μπορεί να συμφέρει όσους έχουν σχέδια για ταξίδια (ειδικά με Aegean) και εξόδους σε σινεμά, θέατρα κλπ, αλλά ως εκεί. Δεν το λες και τεράστια ευκαιρία.

Πολύ πιθανό να παίζει με τους ενδιαφερόμενους ούτως ή άλλως ο/η φίλος/η μας που κρύβεται πίσω από την αγγελία αυτή, αφού η χρήση της προπληρωμένης κάρτας δεν μπορεί να γίνει από κανέναν άλλον πέρα από τον κάτοχό της. Κάθε φορά δηλαδή γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων και όπως καταλαβαίνετε, θα προκύψει πρόβλημα κατά τη διαδικασία.

Ελπίζουμε λοιπόν η συγκεκριμένη αγγελία να είναι απλά εκεί για να ομορφαίνει το marketplace του fb δίνοντάς μας ελπίδα για το τι νέους έχουμε, και να μην καταφέρει να βρει κάποιο θύμα που θα την «πατήσει». Άκλαφτα θα πάνε τα 130 ευρώ…

Υ.Γ. Πάντως, όταν ο πρωθυπουργός μας έλεγε ότι θέλει να δώσει ένα extra push στα νέα επιχειρηματικά μυαλά, δε νομίζουμε να εννοούσε αυτό. Το κατάφερε όμως.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Ιστορία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET