ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το Facebook προσθέτει νέα λειτουργία που θα αλλάξει για πάντα τις online αγορές!

Το Facebook επενδύει πολλά στο κομμάτι της διαφήμισης γι’αυτό και δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Όλοι έχουμε μπει στο τρυπάκι να αγοράσουμε προϊόντα από το διαδίκτυο, ωστόσο κάποιες φορές έχουμε κάνει τόσο λάθος επιλογές που καταλήγουμε να κλαίμε τα χρήματα που δώσαμε. Αυτό το πρόβλημα θέλει να […]

Neopolis Team

12 Ιουλίου, 2018

Το Facebook επενδύει πολλά στο κομμάτι της διαφήμισης γι’αυτό και δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Όλοι έχουμε μπει στο τρυπάκι να αγοράσουμε προϊόντα από το διαδίκτυο, ωστόσο κάποιες φορές έχουμε κάνει τόσο λάθος επιλογές που καταλήγουμε να κλαίμε τα χρήματα που δώσαμε. Αυτό το πρόβλημα θέλει να επιλύσει το facebook.

Με λίγα λόγια, αυτό που προσθέτει στις λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να δοκιμάζουμε σε πραγματικό χρόνο το προϊόν που θέλουμε να κάνουμε δικό μας. 

Η ευχάριστη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από το “The Social Network” και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο νέος τρόπος διαφήμισης και αγοράς θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να την αξιοποιήσουν οι 2.2 δις ενεργοί χρήστες της πλατφόρμας.

Πάρτε μια γεύση:

Ο νέος τρόπος θα λειτουργεί ως εξής: 

Η διαφήμιση θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα με την επιλογή “Αγγίξτε για να δοκιμάσετε” στην κύρια εικόνα. Αν το πατήσουμε θα μπορούμε με μια ψηφιακή έκδοση του προϊόντος να τα τοποθετήσουμε μέσω της κάμερας του facebook. Έτσι θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το αν μας ταιριάζει κάτι ή όχι.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, οι αγορές στα καταστήματα είναι μακράν καλύτερες, αλλά πολλές φορές στο διαδίκτυο βρίσκουμε περισσότερα προϊόντα, οπότε δεν μας χάλασε καθόλου η νέα λειτουργία.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος κρατούσε Excel με όσα πλήρωνε για την κοπέλα του, της το έστελνε κάθε μήνα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Απόφοιτος Λυκείου»: Μιλήσαμε με τον Θώμα Ζάμπρα λίγο μετά τη νέα sold out παράστασή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET