ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το Facebook προσθέτει νέα λειτουργία που θα αλλάξει για πάντα τις online αγορές!

Το Facebook επενδύει πολλά στο κομμάτι της διαφήμισης γι’αυτό και δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Όλοι έχουμε μπει στο τρυπάκι να αγοράσουμε προϊόντα από το διαδίκτυο, ωστόσο κάποιες φορές έχουμε κάνει τόσο λάθος επιλογές που καταλήγουμε να κλαίμε τα χρήματα που δώσαμε. Αυτό το πρόβλημα θέλει να […]

Neopolis Team

12 Ιουλίου, 2018

Το Facebook επενδύει πολλά στο κομμάτι της διαφήμισης γι’αυτό και δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Όλοι έχουμε μπει στο τρυπάκι να αγοράσουμε προϊόντα από το διαδίκτυο, ωστόσο κάποιες φορές έχουμε κάνει τόσο λάθος επιλογές που καταλήγουμε να κλαίμε τα χρήματα που δώσαμε. Αυτό το πρόβλημα θέλει να επιλύσει το facebook.

Με λίγα λόγια, αυτό που προσθέτει στις λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να δοκιμάζουμε σε πραγματικό χρόνο το προϊόν που θέλουμε να κάνουμε δικό μας. 

Η ευχάριστη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από το “The Social Network” και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο νέος τρόπος διαφήμισης και αγοράς θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να την αξιοποιήσουν οι 2.2 δις ενεργοί χρήστες της πλατφόρμας.

Πάρτε μια γεύση:

Ο νέος τρόπος θα λειτουργεί ως εξής: 

Η διαφήμιση θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα με την επιλογή “Αγγίξτε για να δοκιμάσετε” στην κύρια εικόνα. Αν το πατήσουμε θα μπορούμε με μια ψηφιακή έκδοση του προϊόντος να τα τοποθετήσουμε μέσω της κάμερας του facebook. Έτσι θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το αν μας ταιριάζει κάτι ή όχι.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, οι αγορές στα καταστήματα είναι μακράν καλύτερες, αλλά πολλές φορές στο διαδίκτυο βρίσκουμε περισσότερα προϊόντα, οπότε δεν μας χάλασε καθόλου η νέα λειτουργία.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET