Μουσική

Money And Drugs, Can’t Live In Poverty: Στις 29 Απριλίου το τελευταίο άλμπουμ του Mad Clip!

Δεν το βλέπαμε να 'ρχεται ομολογουμένως...

Neopolis Team

15 Φεβρουαρίου, 2022

O Mad Clip μπορεί να έφυγε τον περασμένο Σεπτέμβρη, ωστόσο τα τραγούδια του θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα. Είναι κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη. Οι θάνατοι των δύο τραγουδιστών έφεραν αρκετά κοινά, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τη μουσική τους παρακαταθήκη. Πάνε χρόνια από τότε που έφυγε ο πρώτος, και μήνες ο δεύτερος, ωστόσο οι μουσικές τους συνεχίζουν να ακούγονται παντού.

Μάλιστα, είχε προκαλέσει εντύπωση το πόσα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη έβγαιναν επί μήνες μετά το θάνατό του, ενώ και ο Mad Clip… ετοιμάζει να βγάλει το τελευταίο του άλμπουμ στις 29 Απριλίου, σαν αντίο στους φαν του. Επειδή ακούστηκε λίγο μακάβριο αυτό, για την ακρίβεια οι συνεργάτες και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τοMoney And Drugs, Can’t Live In Poverty’, όπως θα λέγεται, το οποίο θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που είχε ολοκληρώσει ο τράπερ προτού σκοτωθεί στο τραγικό τροχαίο. Μεταξύ αυτών θα είναι τραγούδια όπως ‘Kawasaki’, ‘Nani’, ‘Chit Chat’, «Εκατομμυριούχος» και ‘Streets’.

https://www.instagram.com/p/CZ9eZ11gwjI/

Επίσης, θα συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες του Mad Clip με άλλα ονόματα του χώρου, με τους οποίους είχε και πολύ στενές σχέσεις, όπως LightFYDj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime. Θα υπάρχουν ωστόσο και ένα ή δύο σόλο κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται κι από music video που θα περιλαμβάνει διάφορα πλάνα από τη ζωή του Mad Clip. Το τελευταίο θα δημοσιευθεί στο κανάλι του.

https://www.instagram.com/p/CQ8P4LVM4Fo/

Την εκτελεστική παραγωγή του τελευταίου αυτού άλμπουμ θα αναλάβει ο Skive, ο παραγωγός με τον οποίο συνεργαζόταν ο Mad Clip.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET