ΕΛΛΑΔΑ

Στην εφαρμογή του ΟΑΣΑ θα βλέπουμε επιτέλους τα πραγματικά δρομολόγια των λεωφορείων!

Μία από τις εφαρμογές που έχουμε (σχεδόν) όλοι στα κινητά μας, είναι κι αυτή των Συγκοινωνιών Αθήνας «OASA Telematics». Φοιτητής στην πρωτεύουσα άλλωστε, σημαίνει μετακινήσεις με ΜΜΜ, επομένως το download είναι… σιγουράκι. Όπως θα έχετε παρατηρήσει λοιπόν, μπορεί η εφαρμογή να προσφέρει αρκετά χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις Συγκοινωνίες που όλοι χρησιμοιούμε, τα δρομολόγια των […]

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2019

Μία από τις εφαρμογές που έχουμε (σχεδόν) όλοι στα κινητά μας, είναι κι αυτή των Συγκοινωνιών Αθήνας «OASA Telematics». Φοιτητής στην πρωτεύουσα άλλωστε, σημαίνει μετακινήσεις με ΜΜΜ, επομένως το download είναι… σιγουράκι.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει λοιπόν, μπορεί η εφαρμογή να προσφέρει αρκετά χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις Συγκοινωνίες που όλοι χρησιμοιούμε, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ ωστόσο, μόνο ως τέτοια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Κι αυτό, διόρι πρόκειται για τα επίσημα δρομολόγια τα οποία δεν ισχύουν ποτέ ισχύουν πολύ σπάνια και συνεπώς δεν έχουν την παραμικρή αξία για τους επιβάτες.

Το εν λόγω κομμάτι ωστόσο, επιτέλους αλλάζει και μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα πραγματικά δρομολόγια, προγραμματίζοντας πολύ καλύτερα τις μετακινήσεις τους. Η σχετική σύμβαση έχει ήδη υπογραφεί, με το χρήσιμο αυτό update να αναμένεται στα μέσα του Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την σύμβαση αναμένεται να υπάρχει δυνατότητα για ενημέρωση σε ζωντανό χρόνο της εφαρμογής σε κινητά και στο διαδίκτυο σχετικά με αλλαγές δρομολογίων είτε από το αμαξοστάσιο είτε από τους διαχειριστές του ΟΑΣΑ. Αρκεί βέβαια, οι επιβάτες να διαθέτουν συσκευές που έχουν ενεργή πρόσβαση στο διαδίκτυο την εκάστοτε στιγμή της ενημέρωσης.

Τέλος, να τονίσουμε πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη βελτίωση του συστήματος της τηλεματικής, τη μεγαλύτερη εδώ που τα λέμε από την ημέρα που αυτή παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2014. Και τέτοιες ενέργειες, τις επικροτούμε!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET