ΕΛΛΑΔΑ

Στη Χαλκιδική άναψε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος, Christmas mood is on!

Ένα χωριό στη Χαλκιδική έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα, κρίμα να μην είμαστε κάτοικοί του. Όσο εμείς αρκούμαστε στο να βάζουμε δυνατά στα ηχεία μας τον ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει 24 ώρες χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στο χωριό Ταξιάρχης, στην ορεινή Χαλκιδική, στόλισαν ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και οι δρόμοι φωταγωγήθηκαν σκορπίζοντας το εορταστικό κλίμα. Το δεντρό […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2019

Ένα χωριό στη Χαλκιδική έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα, κρίμα να μην είμαστε κάτοικοί του.

Όσο εμείς αρκούμαστε στο να βάζουμε δυνατά στα ηχεία μας τον ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει 24 ώρες χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στο χωριό Ταξιάρχης, στην ορεινή Χαλκιδική, στόλισαν ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και οι δρόμοι φωταγωγήθηκαν σκορπίζοντας το εορταστικό κλίμα.

Το δεντρό τους είναι ένα φυσικό έλατο ύψους 12 μέτρων, μιας και το εν λόγω χωριό δραστηριοποιείται με την καλλιέργεια και την πώληση ελάτων, ενώ διαθέτει στην ελληνική αγορά το 70% των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Οι κάτοικοι βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού για τη φωταγώγηση, ενώ υπήρξαν και δέκα τυχεροί που κέρδισαν μετά από κλήρωση από ένα φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από την περιοχή, προσφορά των παραγωγών.

Από την άλλη, εμείς οι Αθηναίοι έχουμε καιρό μπροστά μας για να νιώσουμε χριστούγεννα, μιας και πλέον ο στολισμός γίνεται αρχές του Δεκεμβρίου.

Το βίντεο από τη στιγμή της φωταγώγησης:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET