Μουσική

Σταθμός παίζει 24 ώρες χριστουγεννιάτικα, δεν τον έχουμε κλείσει από χθες!

Είμαστε κι εμείς που μπαίνουμε στο κρίστμας σπίριτ δυο μήνες νωρίτερα... Κακό είναι;

Δήμητρα Πραντάλου

5 Νοεμβρίου, 2019

Όσοι θα θέλατε να ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί από αρχές Νοεμβρίου, σηκώστε το χέρι. Σηκώνω κι εγώ μαζί σας.

Μπορεί να μας λένε υπερβολικούς και παρανοϊκούς που θέλουμε να σκορπίσει στους δρόμους, στις πλατείες, στα σπίτια και τις δουλειές το κρίστμας σπίριτ νωρίτερα απ’ το προβλεπόμενο, ωστόσο δεν τους έχουμε ανάγκη, παιδιά. Όόόόχι που θα κάτσουμε να σκάσουμε. Και στην τελική, εμείς είμαστε οι κερδισμένοι!

Ας λένε ό,τι θέλουν λοιπόν οι γύρω μας, εμείς θα το φέρουμε από μόνοι μας το γιορτινό πνεύμα, παίζοντας τέρμα στα ηχεία χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο repeat. Αυτό πια, δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει κανείς.

Εδώ στην Ελλάδα ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός που μιλάει στην ψυχούλα μας και παίζει 24 ώρες κάθε λογής γιορτινό άσμα, είναι ο Easy. Προς το παρόν όμως, δεν έχει ξεκινήσει το εορταστικό του πρόγραμμα, γι’ αυτό κι εμείς που ξέρουμε κι άλλο μονοπάτι (όπως το παλικάρι), ανακαλύψαμε το Heart Radio.

***Μισό λεπτό να αυτοχειροκροτηθούμε***

Ο σταθμός, που λέτε, εκπέμπει από Ηνωμένο Βασίλειο και είναι γεμάτος από τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως προφανώς «All I Want for Christmas Is You» ή το «Last Christmas», αλλά και πολλά ακόμα που δεν είχαμε ιδέα εμείς προσωπικά ότι υπάρχουν. Με κάτι πρέπει να γεμίζει το 24ωρό του, οπότε εκτός των άλλων, όλο και με κάτι νέο θα κολλήσουμε.

Κι αυτό το λέμε, γιατί από χθες κιόλας, έχουμε πατήσει play και ηχούν christmas songs all over.

Αμέ, χωρίς καμιά ντροπή και συστολή, παίζουμε τα χριστουγεννιάτικά μας και περιμένουμε να έρθει και να κολλήσει και ο καιρός στο mood που θέλουμε να μπούμε.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αν είσαι όντως δικός μας άνθρωπος, πάτησε στο Heart Radio και καλή ακρόαση μέχρι το νέο έτος.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET