ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 στάσεις που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ και για κανέναν λόγο στη σεξουαλική σου ζωή!

Είπαμε να πειραματίζεσαι στο σεξ, αλλά μη σε τρέχουν και στα επείγοντα...

Mademoisex

21 Φεβρουαρίου, 2017

Έχουμε γράψει κατά καιρούς απίστευτα πολλά άρθρα σχετικά με στάσεις του σεξ, ανάμεσα στις οποίες στάσεις ιδανικές για άνδρα με μεγάλο πέος, στάσεις για τρίο, στάσεις για όταν είσαι κουρασμένος, στάσεις για κοπέλες με μακριά μαλλιά και πολλά, πολλά, άλλα. Ήρθε η ώρα λοιπόν και για τις στάσεις που δεν πρέπει κανείς να δοκιμάσει να κάνει ποτέ. Γενικά είναι πολύ ωραίο να πειραματίζεσαι και να είσαι δημιουργικός στο σεξ, για να επιτυγχάνεις όσο δυνατόν μεγαλύτερη απόλαυση για σένα και τον/τη σύντροφό σου, αλλά υπάρχουν και ορισμένα απαγορευτικά κάποιες φορές.

Ποιες είναι λοιπόν οι στάσεις που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις στο σεξ; Συνέχισε να διαβάζεις!

#1 Στο μπάνιο

Γιατί ενώ οι ταινίες το κάνουν να φαίνεται τόσο ωραίο κι εύκολο, μόνο έτσι δεν είναι στην πραγματικότητα; Δες το κι από άποψη χώρου. Λειτουργικά δεν τσουλάει το πράγμα στο 2×2! Και πώς ακριβώς να σταθείς; Στα 4; Κάνοντας στοματικό ενώ ταυτόχρονα γλιστράς και φοβάσαι μην ανοίξεις το κεφάλι σου; Μπορεί στο άκουσμα της λέξης «ντους» να σκεφτόμαστε κάτι αισθησιακό και σέξι, αλλά το σεξ στο ντους μόνο καυτό δεν είναι.

#2 Το καροτσάκι

Τι ευλυγισία κι αντοχές πρέπει να έχει κανείς για να κάνει αυτήν την στάση, Παναγία μου; Και μόνο που τη βλέπω, εξουθενώνομαι. Η μέση διάρκεια λένε που αντέχει κανείς στη συγκεκριμένη είναι γύρω στο μισό λεπτό. Σαν να μην την έκανες ποτέ δηλαδή. Αν δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια και μυϊκή δύναμη που απαιτεί αυτή η στάση, καλύτερα να μην αποπειραθείς να τη δοκιμάσεις.

#3 Τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια

Σε αυτή τη στάση ο ένας κοιτάζει στη Δύση κι ο άλλος στην Ανατολή. Η μόνη επαφή γίνεται μεταξύ των οπισθίων, καθώς η διείσδυση πρέπει να γίνει στην κοπέλα από κάτω και πίσω. Το ερώτημα είναι: «Πώς σκατά θα μπει το πέος στον κόλπο ενώ δεν βλέπει ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα κι ενώ δεν μπορεί κανείς από τους δυο να λυγίσει;» Πρακτικά είναι αδύνατο.

#4 Η αποτυχημένη γέφυρα

Η γυναίκα πάει δυνητικά να πάρει στάση για να κάνει γέφυρα (!) αλλά κάπου στο μεσοδιάστημα το χάνει κι απλά καταλήγει να έχει τα πόδια πάνω από το κεφάλι της, ενώ ο άντρας κάθεται πάνω στα οπίσθιά της και προσπαθεί (δεν ξέρω πώς) να κάνει διείσδυση. Αν τελικά καταφέρει να μπει φαντάζομαι ότι ο πόνος θα είναι αφόρητος κι η κοπέλα θα καταλήξει να πονάει στη μέση. ΠΟΣΙΜΠΟΛ

#5 Η γέφυρα (σκέτο)

Κάποιος θα πάρει στάση γέφυρας κι ο άλλος θα είναι από πάνω. Αν είναι δυνατόν! Αυτές οι στάσεις δεν είναι για γήινα όντα, αλλά για υπερφυσικά! Πώς σκατά θα γίνει η διείσδυση; Και πόση ώρα θα διαρκέσει αυτός ο γολγοθάς;

#6 Με αναπήδηση

Ενώ ο δόλιος προσπαθεί να διεισδύσει, κρατάει ταυτόχρονα όλο το βάρος της κοπέλας στα χέρια του. Ποιος έχει τέτοια δύναμη ώστε να κρατάει κάποιον στον αέρα και να κινείται μπρος – πίσω ταυτόχρονα; Εκτός κι αν είναι αρσιβαρίστας. Αυτό είναι άλλη υπόθεση. Πάντως η στάση αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κινδυνεύεις να του πέσεις από τα χέρια και να σπάσεις κανά κεφάλι. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα.

#7 Η μπαλαρίνα

Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα ισορροπεί στο ένα πόδι, ενώ το άλλο ακουμπάει ψηλά στον ώμο του συντρόφου της, ενώ εκείνος προσπαθεί διεισδύσει. Και ρωτάω εγώ: «Πώς γίνεται να κρατήσεις την ισορροπία σου σε τέτοια στάση, δίχως να πέσεις;» Εκτός κι αν είσαι όντως μπαλαρίνα, μη δοκιμάσεις ποτέ αυτή τη στάση. Θα στεφθεί με απόλυτη αποτυχία.

#8 Ο breakdancer

Εκείνος στηρίζει το κεφάλι του στο πάτωμα ενώ εσύ τυλίγεις τα πόδια σου στον κορμό του και κάνεις ψαλίδι ανάμεσα στα πόδια του και ισορροπείς κρατώντας τον από την μασχάλη. Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη, φίλε! Εδώ πέρα καταρρίπτονται οι νόμοι της βαρύτητας! Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Η στάση είναι απλά γτπ.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET