fbpx

6 στάσεις ιδανικές για ένα στοματικό σεξ που το αγόρι σου δε θα ξεχάσει με τίποτα!


Κορίτσια μου, όπως ήδη θα γνωρίζετε, η διαδικασία του στοματικού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το καλό στοματικό σεξ θέλει πολλά συστατικά για να πετύχει. Πρέπει να σου αρέσει να το προσφέρεις, να έχεις καλή διάθεση, μια κάποια εμπειρία, να το απολαμβάνεις κι εσύ μαζί με το αγόρι σου και φυσικά να τραβάει η όρεξη σου πειραματισμούς.

Αυτό που λένε ότι αν μάθεις να κάνεις σωστά στοματικό σεξ σε έναν άντρα, τότε έχεις μάθει να το κάνεις σε όλους, δεν ισχύει. Ναι μεν, ορισμένες τεχνικές θα σε βοηθήσουν, αλλά τα κουμπιά του καθενός διαφέρουν, όπως ακριβώς συμβαίνει και με εμάς τις γυναίκες.

Σε κάποιο άλλο άρθρο ίσως αναφερθώ στο πώς να κάνεις το τέλειο στοματικό σεξ στο σύντροφό σου. Στο συγκεκριμένο όμως θα σου δείξω μερικές από τις ιδανικότερες στάσεις για να του προσφέρεις μια υπέροχη και απολαυστική εμπειρία, που δύσκολα θα ξεχάσει. Ναι! Υπάρχουν ένα σωρό στάσεις. Δεν είναι μόνο η κλασσική που στέκεσαι μπροστά του και πιάνεις δουλειά.

Ωστόσο ποιες είναι αυτές; Θα μάθεις αμέσως!

1 | All time classics

Η στάση που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια. Το αγόρι σου βρίσκεται καθιστό σε μια καρέκλα ή ξαπλωμένο στο κρεβάτι, ενώ εσύ κατεβαίνεις χαμηλά και τον περιποιείσαι. Πρόκειται για μία στάση απίστευτα βολική και για τους δύο, καθώς υπάρχει απόλυτη πρόσβαση στο πέος, ενώ εσύ μπορείς παράλληλα να αυνανίζεσαι.

2 | Η στάση του οδηγού

Την ονομάζω έτσι, μιας και το αγόρι είναι καθιστό, όπως κι ο οδηγός του αυτοκίνητου. Εσύ από τη άλλη, είσαι η συνοδηγός, που σκύβει για να του κάνει στοματικό έρωτα. Είναι μια άνετη στάση, μιας και οι δύο είστε ξεκούραστοι, ενώ βολεύει ιδιαίτερα και εσένα, που μπορείς πέρα από το στόμα σου, να χρησιμοποιείς και τα χέρια σου, ή να διατηρείς οπτική και σωματική επαφή με το αγόρι σου.

3 | Παίζοντας το γιατρό

Μόνο που αντί το αγόρι σου να ξαπλώσει πάνω στο κρεβάτι του πόνου, όπως θα έκανε σε ένα γιατρό που θα τον εξέταζε, ξαπλώνει στον καναπέ ή στο κρεβάτι της απόλαυσης που εσύ θα του προσφέρεις. Αραχτός εκείνος κι εσύ στα τέσσερα σκυμμένη από πάνω του, είναι ένας τρομερός συνδυασμός στάσεων για να του προσφέρεις το καλύτερο στοματικό. Γιάτρεψέ τον, κάνε τον καλά, όπως μόνο εσύ ξέρεις. 

4 | Θα έλειπε το 69;

Διαμαντάκι είναι η συγκεκριμένη στάση, μιας και μιλάμε για την απόλαυση και των δύο ταυτόχρονα! Ξέρω πολύ καλά πως είναι από τις αγαπημένες σου, την οποία προτιμάτε συχνά με το αγόρι σου και πολύ καλά κάνετε. Ξαπλωμένος εκείνος, κι εσύ από πάνω του, ανάποδα ώστε να έχεις τα οπίσθιά σου προς το πρόσωπό του και το πρόσωπό σου προς το πέος του. Η απόλαυση είναι αμοιβαία, όπως θα είναι και οι οργασμοί σας άλλωστε.

5 | Πέσε στα γόνατα

Ακόμη μία αγαπημένη στάση, που δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν άντρα. Ο παρτενέρ σου όρθιος με στήριγμα κάποιον τοίχο (ή και όχι) κι εσύ στα γόνατα αγκαλιάζοντας τα οπίσθιά του, ωθώντας το πέος του όλο και πιο βαθιά στο στόμα σου, είναι απλά έρωτας! Πέρα από τα όσα θα του κάνεις, φρόντισε να τον κοιτάζεις έντονα στα μάτια και να του δείχνεις πόσο σου αρέσει που το απολαμβάνει, που βογγάει, που σου πιέζει το κεφάλι και σου τραβάει τα μαλλιά. Κάνε το και δε θα χάσεις.

6 | Αλά πλάγια

Ξαπλώνετε και οι δυο σας στο κρεβάτι, πλάι πλάι. Εκείνος έχει το πρόσωπό του στο αιδοίο σου κι εσύ στο πέος του. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να του κάνεις στοματικό εντελώς ξαπλωμένη, αλλά θα πρέπει να ανασηκωθείς λιγάκι. Μπορείς ταυτόχρονα να τον χαϊδεύεις ανάμεσα στους μηρούς του – ένα άκρως ερωτικό σημείο – είτε να κρατάς γερά τα οπίσθιά του. Η απόλαυση θα φτάσει στο ζενίθ. Στο εγγυώμαι!

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET