ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό αυτήν τη φορά | Δείτε ημερομηνία κι ώρες!

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 18:00 έως και τη λήξη της βάρδιας, εξαιτίας των χθεσινών επεισόδιων στο σταθμό Πευκάκια, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν. Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα […]

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2017

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 18:00 έως και τη λήξη της βάρδιας, εξαιτίας των χθεσινών επεισόδιων στο σταθμό Πευκάκια, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν.

Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό.

Τα επεισόδια ξέσπασαν μέσα στα βαγόνια του ΗΣΑΠ μεταξύ των σταθμών Πευκάκια και Περισσού. Οπαδοί της Μίλαν αρνήθηκαν να μεταβούν στο γήπεδο με μισθωμένα λεωφορεία που υπήρχαν στο Καλλιμάρμαρο, με αποτέλεσμα να συναντηθούν με οπαδούς της ΑΕΚ στους σταθμούς και να ξεκινήσουν πολύ γρήγορα τα επεισόδια.

Οι οπαδοί των ομάδων αμφότεροι έριχναν φωτοβολίδες, ενώ ορισμένα καπνογόνα κατέληξαν και μέσα στα βαγόνια. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ενώ ο συρμός υπέστη φθορές.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET