ΕΛΛΑΔΑ

Πάλι θα ταλαιπωρηθούμε με στάση εργασίας στα ΜΜΜ, την Τετάρτη 28/3!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που τα τρόλεϊ πραγματοποίησαν στάση εργασίας και άλλη μία έρχεται να προστεθεί για αύριο Τετάρτη (28/3). Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι των τρόλει θα βάλουν φρένο από τις 12:00 έως και τις 17:00. Όπως όλοι γνωρίζουμε βέβαια, η απόσυρση των τρόλεϊ θα ξεκινήσει από τις 11:00, επομένως όσοι φοιτητές θέλετε […]

Neopolis Team

27 Μαρτίου, 2018

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που τα τρόλεϊ πραγματοποίησαν στάση εργασίας και άλλη μία έρχεται να προστεθεί για αύριο Τετάρτη (28/3).

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι των τρόλει θα βάλουν φρένο από τις 12:00 έως και τις 17:00. Όπως όλοι γνωρίζουμε βέβαια, η απόσυρση των τρόλεϊ θα ξεκινήσει από τις 11:00, επομένως όσοι φοιτητές θέλετε να πάτε σχολή ή δουλειά, μην παραμελήσετε να ξεκινήσετε νωρίτερα.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε να προχωρήσει σε στάση εργασίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση με θέματα τον διοικητικό οικονομικό απολογισμό.

Υπενθυμίζουμε ακόμη, πως 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν τα ΚΤΕΛ όλης της χώρας, την Πέμπτη (29/3) από τις 6:00 το πρωί.

Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) τονίζεται ότι η απεργία είναι αντίδραση για τις απολύσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Στα Γιάννενα απολύθηκαν 8 εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων και δύο συνδικαλιστές. «Γενικεύεται η μέθοδος απομάκρυνσης του μόνιμου προσωπικού» τονίζει η ΟΣΜΕ και συνεχίζει, «δημιουργείται καθεστώς εργασιακής ζούγκλας με εργαζόμενους των 586 ευρώ»

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET